avatar uživatele

mavis

Jméno
Dominika
Věk
Bydliště
V Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ed Wood
Ed Wood
90 %

:D

Dvojce Burton a Depp - Nic víc než 100% nebo 90% nelze čekat. Opravdu moc pěkný snímek, který příjemně pobavil i dojal. Příběh o nejhorším ržisérovi věech dob a zároveň tranvestity a nadšeného herce, scénaristy a producenta v tomto bizarním prostředím s Johnnym Deppem v hlavní roli a zajímavými tvářemi v těch vedlejších je smrtelná kombinace. Jeden z nejlepších filmů, které znám.

6. dubna 2007
plakát filmu
Kvaska
Kvaska
90 %

Překvapilo

Jako amatérský divák jsem od tohoto filmu nic nečekala, jen mě oslovil skrz reklamu a tak jsem to riskla. Z vísledkem jsem nadmíru spokojená :) Některé scény mi sice ve filmu vyloženě "vadí" ale všechno ostatní se mi velmi líbilo. Landa, Korn a Pomajbo mě rozesmívali po celý film a ostatní herecké výkony bylo v celku také dobré. Příběh na mě sice tolik nezapůsobil, ale tento mínus vyšuměl hned jakmile se již zmínění pánové objevili na scéně :) Dávám 90 procent, protože do dokonalosti to má přece jenom ještě nějakej ten kus :)

7. března 2007
plakát filmu
Mars útočí!
Mars Attacks!
50 %

Jako hrozný, běs, dala bych tomu tak dvacet procent... Ale to jak je to hrozný a směšný tomu dává takový ironický nádech až je to celkem legrační a to že to režíroval Tim Burton jenom potvrzuje, že to asi ironický být mělo, takže to u mě vytáhlo na padesát procent. :)

19. prosince 2006
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
60 %

Smutný

A jo, bylo to celkem slušné, jako neprofesionálnímu diváku se mi to líbilo, bylo to dojemné a tak... Na první pohled celkem obyčejný animák, ale po druhém shlédnutí sem v tom filmu našla něco, co prve ne. Daleko více jsem si všímala detailů a snažila jsem se najít v tom humor. A našla jsem ho. Takže super film, ale doporučuji ho shlédnout pro jistotu dvakrát.

12. prosince 2006
plakát filmu
Star Trek: Nemesis
Star Trek: Nemesis
80 %

Dobré

Asi to ti, co star-trek nemají rádi nepochopí, ale tenhle film je dobrý. Dějově zajímavý, prostě star-trekovský. :) Sice mě velmi pobavila jedna scéna, která zřejmě vůbec pobavit neměla, (kdo viděl určitě ví :)) ale například konec mi zcela vyrazil dech... Jak mohli? :O No nic... :D

12. prosince 2006
plakát filmu
Polární expres
Polar Express, The
30 %

Jako věřím, že někomu se to může líbit. Jo. Ale na mě to je moc kýčovité, moc americké. Čekala jsem například, že mě nějak překvapí podoba Santy. Ale ne, je to ten Santa, který je k vidění všude. DEch mi například taky vyrazili skřítkové, na které se nedalo dívat. Prostě děs běs, ale pro děti dobrá pohádka.

12. prosince 2006
plakát filmu
Píseň pro nevěstu
Wedding Singer, The
60 %

:)

Všichni píšou jak je to nepovedené a tak...asi tomu rozumí, ale můj názor, názor pouhého diváka, je takový, že tato romantická komedie je opravdu hodně romantická a vtipná a mě příjemně potěšila. Prostě fajn, hezký... Doteď nemůžu zapomenout na Robiho rozdvojenou píseň o jeho bývalé lásce :)

28. listopadu 2006
plakát filmu
Star Trek: První kontakt
Star Trek: First Contact
80 %

První kontakt

Tento film je velmi zajímavý a rozhodně jsem ráda, že jsem ho viděla. Vůbec nevím co tomu vytknout, ale ani co tomu pochválit. Prostě Star-Trekovskej film, který stojí za to vidět.

31. srpna 2006
plakát filmu
Flashdance
Flashdance
100 %

Skvěle naladěnej film

Tenhle film je prostě úžasnej a člověka donutí tancovat! Máte po něm takovou roztěkanou náladu, a potřebujete se hejbat... A ta hudba! Prostě skvělí...

31. srpna 2006
plakát filmu
Addamsova rodina 2
Addams Family Values
90 %

Ať žije Wednesday!

Skvělý film, co jiného taky od Adamsovy rodiny taky čekat... Nejradši mám samozřejmě Wednesday, kterou ztvárnila moje oblíbená herečka Christina Ricci. Wednesday, fandím ti!

30. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Kill Elisabeth!

Tento film je naprosto skvělý a vůbec mě nezklamal! Vtipný, akční, plný překvapujících scén.... Celý film jsem byla rozesmátá a dívala jsem se na něj s takovým nadšením.... Jenže když Elisabeth připoutala Jacka k tý tyči, nebo cože to bylo, všechno ve mě pohaslo a házela mnou zlost! Jak to mohla udělat? Samozřejmě vím, že ve trojce se všechno spraví a Jack bude žít, ale tohle Elisabeth opravdu neodpustím! Ale i přes toto zklamání, které mě dohnalo až k slzám je to super úža film a dávám mu 100 %!

4. srpna 2006
plakát filmu
Z pekla
From Hell
50 %

Brutální

Jednou mi m oje známá dala typ na horor, který se jí líbil. Vyprávěla jak je odporný. Po shlédnutí ¨Z Pekla se mnou házely pocity. Jednak jsem byla nadšená z další vynikající práve Johnnyho Deppa a jednak jsem pochopila, kdo to ve skutečnosti mohl být Jack rozparovač. Ale některé scény byly přehnaně detailované. Nejsem typ člověka, který se rád dívá pořádně z blízka na to, jak někomu useknou hlavu. Dávám 50 procent!

18. února 2006
plakát filmu
Z pekla štěstí 2
Z pekla štěstí 2
50 %

Pohádka...

No, já vám nevim... Normální pohádka od Zdeňka Trošky. Já pohádky moc v oblibě nemám a tak to zkusím posoudit očima dítěte. Jako malá jsem o tuto pohádku nejevila moc velký zájem, ale k zahození také úplně není....

18. února 2006
plakát filmu
90 %

LÍBÍÍÍÍ

Tě fakt baštím vole! Tenhle movie není žádná vykopávka, vole, tohle je kvalitní žrádlo, ti povídám. Fakt špica kámo. Žádnej joke ale realita vole. Prostě the best.

15. února 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
40 %

Zklamání

Musím říct, že čtvrtý díl Harryho Pottera mě opravdu zklamal... Až na několik málo povedených scén se mi příběh moc nelíbil. Byl hodně zkrácený, spousta věcí tam nebylo, a naopak zbytečnosti na každém kroku... Teda je to jenom můj názor! Prostě se mi zdá, že děj není tak poutavý jako v ostatních dílech... Dvakrát bych na to rozhodně nešla... Možná je to tím, že to režíruje jinej režisér. Slyšela jsem spekulace o tom, že chtěli film natočit do dvou dílu, ale nakonec to tak neudělali. Možná si i myslím, že by to v dvou dílech bylo lepší... - Víc by se tam toho vešlo a možná by to mělo hlavu a patu, což podle mého názoru toto nemělo!

P.S. - Jako s některými ostatními musím říct, že film je blbě sestříhanej! Možná je to mnou, ale střih se mi opravdu nelíbil. Jsou to krátké scény co na sebe strašně rychle navazují. No, holt to chtěli stihnou aby se to vešlo do 2,5 hodiny!

20. prosince 2005
plakát filmu
Ospalá díra
Sleepy Hollow
100 %

Johnny Depp

Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděla. Prostě trojce - Burton, Elfman a Depp se zde nezapře. Pánové - gratuluji, vytvořili jste opět mistrovské dílo. Opět jste prokázali, že spoluprací dokážete co si umanete. Blahopřeji i k dobrému výběru herečky v hlavní ženské roli: Christině Ricci. Bůh ví, proč si Burton vybral právě ji, ale já mu za to moc děkuji, jelikož Christina patří na seznam mých oblíbených hereček a herců a tímhle si toto bezvýznamné členství ještě potvrdila...

27. listopadu 2005
plakát filmu
Apollo 13
Apollo 13
60 %

Šťastná 13

Tenhle film se mi líbí hlavně proto, že je natočen podle pravdy... Já na třináctku věřím a tohle jen dokazuje, že s ní něco není v pořádku... Ale film je fakt slušnej i když ne úplně perfektní!!!

14. listopadu 2005
plakát filmu
Asterix a Obelix
Astérix et Obélix contre César
80 %

Asterix a Obelix

Nedá se říct, že jsem se u toho zasmála, ale pobavilo mě to hlavně ze vnitř! Opravdu. Nejde se tomu smát a poprskat všechny kolem...Je to hodně legrační, ale smát se tomu nedokážu...Jinak je to fakt pěknej film a myslím si, že s těmi hercemi se fakt strefili!

14. listopadu 2005
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
90 %

Asterix a Obelix

Srovnávat tento díl Asterixe a Obelixe s dílem prvním, je jako srovnávat fretku se slonem. Tento díl má prostě říz, sranda na každém kroku a objevíme v něm i pár povedených parodií. Nevím, zda-li v tom mám hledat hlubší smysl, ale tento film je pro mě abych se do syta nasmála, nic víc, nic míň. Takže pokud jde o tu zábavu, tak ta je zaručená.

P.S. Numerobisi, fandím ti ;)

14. listopadu 2005
plakát filmu
Bean
Bean
50 %

Mr.Bean

Mr.Bean je někdy docela vtipnej, ale tady rozhodně ne... Jako, ten film je dobře vymyšlenej, skoro až se divim, jenže daleko radši mám scénky s Mr.Beanem, kde nemluví a jen tak si něco předvádí. to mluvení mu to tak nějak zkazio...

14. listopadu 2005
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
70 %

Jooo

Jooo, skvělej filmík, pobavil mě (někdy až moc), herci sedí (Obvzlášť Hugh Grant), už není co dodat!

14. listopadu 2005
plakát filmu
Úžasňákovi
The Incredibles
100 %

Hustý!!!!

Dle mého názoru jeden z nejlepších počítačově animovaných filmů. Hláškama to tu jen výří a některé postavy dokonale napsané. Dokonce i s českým dabingem jsem u tohoto snímku spokojená. Edna Módní zkrátka nemá chybu a rodinka Superhrdinů se navzájem báječně doplňuje. Skvělá zábava nejen pro děti!

13. listopadu 2005
plakát filmu
Patriot
The Patriot
70 %

Super

Jason Issacs byla moje jediná motivace, proč se na tento film podívat. Mela Gibona ( :D) Nemám nijak moc v lásce, potvrdil mi, že filmy jako Statečné srdce a Patriot jsou mu šité na míru, ale pro mě spíše nuda. Jason nezklamal, ani námět nebyl k zahození, dostávají mých 70%

12. listopadu 2005
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
100 %

Napínavý jak kšandy

Tento fil je zajímavě provedenej a hlavně skvěle vymyšlenej. Všechno do sebe zapadá a má smysl. Navíc tam hraje Johnny Depp a ten tomu dává správný říz!!! Super napínavý film, doporučuju!!!

9. listopadu 2005
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Páni!

Hledá se Nemo je opravdu pěkně provedený film. Nechybí trocha humoru a je to pěkně napínavý. Taky je to svým způsobem roztomilý a... Co víc dodat? Prostě pěknej film, nejen pro mladé...

9. listopadu 2005