avatar uživatele

Filippo

Jméno
Filip
Věk
31 let — narozeniny slaví za 12 dní (Býk)
Bydliště
Znojmo
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Amadeus
Amadeus
100 %

Paráda

Strašně moc krásnej film. Má sice několik nepřesností, ale role Mozarta i Salieriho byly zahrány perfektně. Veselý začátek a hodně smutný konec...

7. listopadu 2008

Mě osobně film moc nezaujal. Je pravda, že chvílemi byl napínavý, ale, jak tu říká kolega podemnou, nereálné situace. Na tento film se stačí podívat jen jednou, víckrát už to nebudete potřebovat.

31. července 2008
plakát filmu
Život je krásný
La vita è bella
100 %

život...

Začátek filmu byl fakt geniální. Jak hlavní herec se snažil "sbalit" Doru a všechny fígle mu vycházely. Od jejich odjezdu to začínalo být smutný, ale komické situace tu pořád pokračovaly. U filmů nebrečím, ale tady jsem měl opravdu na krajíčku. Herci byli vybráni skvěle, není nic, co bych filmu vytknul.

17. července 2008
plakát filmu
Tmavomodrý svět
Tmavomodrý svět
100 %

RAF

Mně se film hodně líbil, je hodně poučný nejen z letectví ale i z podmínek tehdejšího režimu. Někteří herci mi moc nesedli, např. Kryštof Hádek, připadal mi na tuhle roli příliš mladý. Role ale byly zahrány výborně, je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů.

12. prosince 2007
plakát filmu
Cesta kolem světa za 80 dní
Around The World In 80 Days
70 %

Film se mi líbil, nápad byl dobrej, ale myslím, že to mohlo být lepší. U některých scén jsem se pobavil, ale těchto scén mohlo být víc a mohly být propracovanější. Celkový dojem z filmu je na 70%.

28. listopadu 2007
plakát filmu
70 %

Některé scény byly opravdu boží...dojemná scéna, jak malý Alexander zkrotil koně nebo napínavá bitva s Peršany. Jinak jsem od filmu čekal víc, byl moc zdlouhavý a některé scény mě vyloženě nudily. Soundtrack je jeden z mých nejoblíbenějších a do literatury jsem využil část, kdy Filip vypráví Alexanderovi mýty které jsou nakresleny na skalách.

28. listopadu 2007
plakát filmu
Slepičí úlet
Chicken Run
100 %

Opravdu povedená komedie, sice se brzy okouká, ale ty vtipný scény budete chtít vidět pořád dokola. Nevím co bych filmu vytknul, zasmějí se u něj jak mladí, tak dospělí.

28. listopadu 2007
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
100 %

Hodně se zajímám a miluju rychlý sportovní auta...tak se nedivte že dávám 100%. Tenhle film se opravdu povedl.

28. listopadu 2007
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
20 %

co to mělo být??

Hostel 1 byl horor spíš o silným žaludku, ale budiž, dalo se to...ale co tohle?? Dívat se na partu cikánů jak hrajou fotbal s hlavou té herečky a jak se u toho náramně baví? Tož teda čekal sem, že dvojka se jim povede líp. Dám aspoň 20% za snahu...

19. července 2007
plakát filmu
Prázdniny pana Beana
Mr. Bean's Holiday
80 %

Byl jsem na tom v kině a moc jsem se nasmál - hlavně jak zpíval tu operu:-D ale musím říct, že jednička byla lepší. Škoda, že to ale byl poslední Atkinsonův film.

23. dubna 2007
plakát filmu
Nepřítel před branami
Enemy at the Gates
100 %

Povedlo se

Na tomto filmu je vidět krutost bojů u Stalingradu (už jen věta "Jedna puška na dva chlapy!") a také taktika a strategie obou sniperů ("Nezabil jsem ho, protože to byl pěšák a nestojí mi za to, aby odhalili moji pozici"). Také se mi líbilo, že byl film zaměřen na válku a ne na milostné scény (např. Pearl Harbor).

7. března 2007
plakát filmu
Bídníci
Misérables, Les
80 %

Les Misérables

Mě se to vcelku líbilo. Ale musím uznat, že čtyřdílná verze je lepší. Jo a doporučuju aby ste si někde sehnali i muzikál. =))

25. ledna 2007
plakát filmu
60 %

Myšlenka v tom byla dobrá, horší to je se zpracováním. Nejvíc bych tomu vytknul to, co už tu bylo zmíněno, že půlku filmu se díváme na tmavou obrazovku.

25. ledna 2007
plakát filmu
Hlas smrti
White Noise
70 %

Nebylo to špatný. Občas se leknu, občas sem napjatý, děj vcelku zdařilý, ale jde vidět, že se to mohlo ještě vylepšit...tak 70 %.

25. ledna 2007
plakát filmu
Indiana Jones a Chrám zkázy
Indiana Jones and the Temple of Doom
80 %

Když sem byl mladší, byla trilogie Indiana Jones jedním z mých nejlepších filmů. Teď mě to trochu omrzelo, ale dycky si najdu čas si to pustit znovu...a věřte, že na hlášky typu "Indy, ujely nám autíčka" se jen tak nezapomene:-)

25. ledna 2007
plakát filmu
Jan Žižka
Jan Žižka
80 %

Viděl jsem to, zrovna když jsme to probírali ve škole. Tak můžu usoudit, že je to dobře natočený, nato jak je to starý:-)

25. ledna 2007
plakát filmu
West Side Story
West Side Story
100 %

Pěkné

Moc pěkný muzikál, jak v divadelní, tak i filmové podobě. Líbily se mi použité písničky (mám i soundtrack) a už se těším, až to bude nadabovaný=)) doporučuju.

12. prosince 2006
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

The best

Tak tohle je nejlepší film co jsem kdy viděl. Efekty, soundtrack, děj...prostě bych se na to díval pořád dokola . Většinu hlášek už znám zpaměti. Takže tenhle film opravdu doporučuju.

4. července 2006
plakát filmu
Noc s nabroušenou břitvou
Haute Tension / High Tension
50 %

Ze začátku mě film zaujal, ale od doby, jak byli v benzince to začalo být nudný. Začalo to být zamotaný a složitý pochopit děj, který i tak nebyl nic moc. Efekty ale byly v pohodě

2. července 2006
plakát filmu
Bean
Bean
100 %

"Je to plakát"

Tak takhle zamotanej film jsem nikdy neviděl. Úplná bomba nejradši bych si to pouštěl pořád dokola. Díval jsem se na to večer a 2 hodiny po filmu jsem se ještě smál a nemohl usnout. Prostě skvělej film škoda že jde hodnotit maximalně jen na 100%.

1. července 2006