Susan Sarandon

Rodné jméno
Susan Abigail Tomalin
Místo narození
New York City, New York, USA
Datum narození
4. října 1946 (Váhy)
73 let (74. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2015
2014
2013
2012
  •  Atlas mraků
  • Madame Horrox / Older Ursula / Yusouf Suleiman / Abbess
  • plakát
2010
2009
  •  Dar
  • Grace Brewerová
  • plakát
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  Igby
  • Mimi Slocumbová
  • plakát
2001
2000
1999
1998
1995
1994
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1984
1983
  •  Hlad
  • Dr. Sarah Robertsová
  • plakát
1982
1980
1976
1975
1974
1971
1970
  •  Joe
  • Melissa Comptonová
  • plakát