Susan Sarandon

Rodné jméno
Susan Abigail Tomalin
Místo narození
New York City, New York, USA
Datum narození
4. října 1946 (Váhy)
72 let (73. narozeniny slaví za 18 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2015
2014
2013
2012
  •  Atlas mraků
  • Madame Horrox / Older Ursula / Yusouf Suleiman / Abbess
  • plakát
2010
2009
  •  Dar
  • Grace Brewerová
  • plakát
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  Igby
  • Mimi Slocumbová
  • plakát
2001
2000
1999
1998
1995
1994
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1984
1983
  •  Hlad
  • Dr. Sarah Robertsová
  • plakát
1982
1980
1976
1975
1974
1971
1970
  •  Joe
  • Melissa Comptonová
  • plakát