Shirley MacLaine

Rodné jméno
Shirley MacLean Beaty
Místo narození
Richmond, Virginia, USA
Datum narození
24. dubna 1934 (Býk)
85 let (86. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2017
2016
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2001
1999
1996
1994
1992
1990
1989
1984
1983
1980
1979
1977
1974
1969
1967
  •  Sedmkrát žena
  • Paulette / Maria Teresa / Linda / Edith / Eve Minou / Marie / Jeanne
  • plakát
1964
1963
1962
1961
1960
  •  Byt
  • Fran Kubeliková
  • plakát
1959
  •  Career
  • Sharon Kensingtonová
  • plakát
1958
1956
1955