Shirley MacLaine

Rodné jméno
Shirley MacLean Beaty
Místo narození
Richmond, Virginia, USA
Datum narození
24. dubna 1934 (Býk)
85 let (86. narozeniny slaví za 54 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2017
2016
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2001
1999
1996
1994
1992
1990
1989
1984
1983
1980
1979
1977
1974
1969
1967
  •  Sedmkrát žena
  • Paulette / Maria Teresa / Linda / Edith / Eve Minou / Marie / Jeanne
  • plakát
1964
1963
1962
1961
1960
  •  Byt
  • Fran Kubeliková
  • plakát
1959
  •  Career
  • Sharon Kensingtonová
  • plakát
1958
1956
1955