Orson Welles

Rodné jméno
George Orson Welles
Místo narození
Kenosha, Wisconsin, USA
Životní data
* 6. května 1915 (Býk)
† 10. října 1985 (70 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2009
2007
2006
2005
1999
1997
1995
1977
1976
1975
1973
1971
1970
1969
1967
1966
1965
1963
1962
  •  Proces
  • advokát Albert Hastler
  • plakát
1960
1958
1949
1948
1947
1946
1943
1942
1941
Režie
1965
1962
1958
1948
1946
1941
Scénář
1965
  •  Falstaff
  • na motivy románů Williama Shakespeara a Raphaela H
  • plakát
1962
1958
1952
1948
1943
1941