Morgan Freeman

Rodné jméno
Morgan Porterfield Freeman Jr.
Místo narození
Memphis, Tennessee, USA
Datum narození
1. června 1937 (Blíženci)
81 let (82. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2016
2015
2014
  •  Lucy
  • Professor Norman
  • plakát
2013
2012
2010
  •  Red
  • Joe Matheson
  • plakát
2008
2007
2005
2004
2003
2002
2000
1998
1997
1996
1995
  •  Sedm
  • Detective Lt. William Somerset
  • plakát
1994
1992
1990
1989
1987
1984
1981
1980
1965
Režie
1993