Michael Caine

Rodné jméno
Maurice Joseph Micklewhite
Místo narození
Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
14. března 1933 (Ryby)
91 let (92. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2020
  •  Tenet
  • Sir Michael Crosby
  • plakát
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2011
2010
2009
2007
2006
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1994
1992
1990
1988
1987
1986
1985
1984
1983
  •  Rita
  • Dr. Frank Bryant
  • plakát
1982
1981
  •  Ruka
  • Jonathan Lansdale
  • plakát
1980
1979
1978
  •  Roj
  • Dr. Bradford Crane
  • plakát
1977
1976
1972
1971
1970
1969
1966
1964
  •  Zulu
  • Gonville Bromhead
  • plakát
1961
1960