Michael Caine

Rodné jméno
Maurice Joseph Micklewhite
Místo narození
Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
14. března 1933 (Ryby)
85 let (86. narozeniny slaví za 116 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2016
2015
2013
2011
2010
2009
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2000
1999
1998
1997
1996
1994
1992
1990
1988
1987
1986
1985
1984
1983
  •  Rita
  • Dr. Frank Bryant
  • plakát
1982
1981
1980
1979
1978
  •  Roj
  • Dr. Bradford Crane
  • plakát
1977
1976
1972
1971
1970
1969
1966
1964
  •  Zulu
  • Gonville Bromhead
  • plakát
1961
1960