Louis De Funes

Rodné jméno
Louis Germain de Funes de Galarza
Místo narození
Courbevoie, Hauts-de-Seine, Île-de-Francie, Francie
Životní data
* 31. července 1914 (Lev)
† 27. ledna 1983 (68 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2003
1982
1981
1980
1979
1978
1973
1971
  •  Jo
  • Antoine Brisebard
  • plakát
1970
1969
1968
1967
1966
1965
1964
1963
1961
  •  Výhodná koupě
  • Les frères Viralot - le secrétaire du commissariat et le chef du personnel
  • plakát
1959
1958
1957
1955
1954
1952
1951
Režie
1980
Scénář
1981
1980
1969
1967