Liam Neeson

Rodné jméno
William John Neeson
Místo narození
Ballymena, Co. Antrim, Severní Irsko, VB
Datum narození
7. června 1952 (Blíženci)
65 let (66. narozeniny slaví za 193 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
  •  A-Team
  • Col. John 'Hannibal' Smith
  • plakát
2009
2008
2006
2004
2003
2002
2000
1998
1996
1995
1994
  •  Nell
  • Jerome Lovell
  • plakát
1993
1992
1990
1989
1988
1987
1986
1984
  •  Bounty
  • Seaman Charles Churchill
  • plakát
1983
1981