Kevin Costner

Rodné jméno
Kevin Michael Costner
Místo narození
Lynwood, California, USA
Datum narození
18. ledna 1955 (Kozoroh)
64 let (65. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2017
2016
2014
2013
2012
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
  •  Boxeři
  • fanoušek v první řadě
  • plakát
1996
1995
1994
1993
1992
1991
  •  JFK
  • Jim Garrison
  • plakát
1990
  •  Pomsta
  • Michael J. 'Jay' Cochran
  • plakát
1989
1988
1987
1986
1985
1983
1982
Režie
1990