James Cromwell

Rodné jméno
John Oliver Cromwell
Místo narození
Los Angeles, Kalifornie, USA
Datum narození
27. ledna 1940 (Vodnář)
79 let (80. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2017
2016
2014
2012
2011
2010
2009
2008
  •  W.
  • George Herbert Walker Bush
  • plakát
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  RFK (TV)
  • prezident Lyndon Baines Johnson
  • plakát
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1993
1990
1987
1986
1985
1984
  •  Tank
  • zástupce šerifa Euclid Baker
  • plakát
1982
1976