James Cromwell

Rodné jméno
John Oliver Cromwell
Místo narození
Los Angeles, Kalifornie, USA
Datum narození
27. ledna 1940 (Vodnář)
79 let (80. narozeniny slaví za 126 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2014
2012
2011
2010
2009
2008
  •  W.
  • George Herbert Walker Bush
  • plakát
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  RFK (TV)
  • prezident Lyndon Baines Johnson
  • plakát
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1993
1990
1987
1986
1985
1984
  •  Tank
  • zástupce šerifa Euclid Baker
  • plakát
1982
1976