James Caan

Rodné jméno
James Edmund Caan
Místo narození
Bronx, New York, USA
Datum narození
26. března 1939 (Beran)
79 let (80. narozeniny slaví za 156 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2013
2012
2011
2008
2003
2002
2001
2000
1999
1996
1995
1993
1992
1991
1990
1988
  •  Lebkouni
  • detektiv seržant Matthew Sykes
  • plakát
1987
1981
1979
1978
1976
1975
1974
1973
1972
  •  Kmotr
  • Santino "Sonny" Corleone
  • plakát
1969
1968
1966
  •  El Dorado
  • Alan Bourdillion Traherne 'Mississippi'
  • plakát
1965