James Caan

Rodné jméno
James Edmund Caan
Místo narození
Bronx, New York, USA
Datum narození
26. března 1939 (Beran)
80 let (81. narozeniny slaví za 9 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2013
2012
2011
2008
2003
2002
2001
2000
1999
1996
1995
1993
1992
1991
1990
1988
  •  Lebkouni
  • detektiv seržant Matthew Sykes
  • plakát
1987
1981
1979
1978
1976
1975
1974
1973
1972
  •  Kmotr
  • Santino "Sonny" Corleone
  • plakát
1969
1968
1966
  •  El Dorado
  • Alan Bourdillion Traherne 'Mississippi'
  • plakát
1965