Jack Nicholson

Rodné jméno
John Joseph Nicholson
Místo narození
Neptune, New Jersey, USA
Datum narození
22. dubna 1937 (Býk)
82 let (83. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2011
2010
2009
2007
2006
2004
2003
2002
1997
1996
1995
1994
  •  Vlk
  • Will Randall
  • plakát
1992
  •  Hoffa
  • James R. 'Jimmy' Hoffa
  • plakát
1990
1989
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
  •  Rudí
  • Eugene 'Gene' O'Neill
  • plakát
1978
1976
1975
1974
1973
1972
1971
1970
1969
1968
1964
1963
1962
1960
1958
Režie
1990
1971
Scénář
1971
1968
1967