Jack Nicholson

Rodné jméno
John Joseph Nicholson
Místo narození
Neptune, New Jersey, USA
Datum narození
22. dubna 1937 (Býk)
82 let (83. narozeniny slaví za 133 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2011
2010
2009
2007
2006
2004
2003
2002
1997
1996
1995
1994
  •  Vlk
  • Will Randall
  • plakát
1992
  •  Hoffa
  • James R. 'Jimmy' Hoffa
  • plakát
1990
1989
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
  •  Rudí
  • Eugene 'Gene' O'Neill
  • plakát
1978
1976
1975
1974
1973
1972
1971
1970
1969
1968
1964
1963
1962
1960
1958
Režie
1990
1971
Scénář
1971
1968
1967