Gene Hackman

Rodné jméno
Eugene Alden Hackman
Místo narození
San Bernardino, Kalifornie, USA
Datum narození
30. ledna 1930 (Vodnář)
88 let (89. narozeniny slaví za 70 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2003
2002
2001
2000
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1991
1990
1989
1988
  •  Bat 21
  • plukovník Iceal Hambleton
  • plakát
1987
1986
  •  Moc
  • Wilfred Buckley
  • plakát
1985
1984
1983
1981
1979
1978
1977
1976
1974
1973
1972
1971
1970
1969
1967
1966
  •  Havaj
  • Rev. John Whipple
  • plakát
1964