Gene Hackman

Rodné jméno
Eugene Alden Hackman
Místo narození
San Bernardino, Kalifornie, USA
Datum narození
30. ledna 1930 (Vodnář)
94 let (95. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2003
2002
2001
2000
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1991
1990
1989
1988
  •  Bat 21
  • plukovník Iceal Hambleton
  • plakát
1987
1986
  •  Moc
  • Wilfred Buckley
  • plakát
1985
1984
1983
1981
1979
1978
1977
1976
1974
1973
1972
1971
1970
1969
1967
1966
  •  Havaj
  • Rev. John Whipple
  • plakát
1964