František Filipovský

Rodné jméno
František Filipovský
Místo narození
Přelouč, Čechy, Rakousko-Uhersko
Životní data
* 23. září 1907 (Váhy)
† 26. října 1993 (86 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
1987
1986
1984
1982
1981
1973
1969
1968
1967
  •  Soudničky
  • Případ paní Luneauové - kostelník
  • plakát
1966
1964
1963
1962
1961
1960
1959
1958
1956
1955
1954
1953
1950
1949
1948
1947
  •  Parohy
  • reportér Hugo Peterka
  • plakát
1946
1945
1944
1943
1942
1941
1940
1939
1938
1937
1935
1934
1933