Eddie Murphy

Rodné jméno
Edward Regan Murphy
Místo narození
Brooklyn, New York, USA
Datum narození
3. dubna 1961 (Beran)
56 let (57. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2012
2011
2010
2009
2007
  •  Norbit
  • Norbit / Rasputia / pan Wong
  • plakát
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
  •  Zamilovaný profesor 2
  • Sherman Klump/Buddy Love/Cletus 'Papa' Klump/mladý Cletus Klump/Anna Pearl 'Mama' Jensen Klumpová/Id
  • plakát
1999
1998
1997
1996
  •  Zamilovaný profesor
  • Buddy Love/Lance Perkins/Cletus Klump/Anna Jensenová Klumpová/Ida Jensenová/Ernie Klump st.
  • plakát
1995
1994
1992
1990
1988
1987
1986
1984
1983
1982
Režie
Scénář