Christopher Lee

Rodné jméno
Christopher Frank Carandini Lee
Místo narození
Belgravia, Londýn, Anglie, Velká Británie
Životní data
* 27. května 1922 (Blíženci)
† 7. června 2015 (93 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2013
2011
2010
2009
2008
2007
2005
2004
2002
2001
1999
1997
1996
1993
1990
1982
1981
  •  Salamandr
  • ředitel kontrašpionáže Baldasar
  • plakát
1979
  •  1941
  • Von Kleinschmidt
  • plakát
1978
1977
1973
1972
1970
1969
1968
1967
1966
1965
1961
1960
1959
1958
1956
1952
1948