Charles Chaplin

Rodné jméno
Charles Spencer Chaplin
Místo narození
Walworth, Londýn, Velká Británie
Životní data
* 16. dubna 1889 (Beran)
† 25. prosince 1977 (88 let)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2012
  •  Iron Sky
  • Adenoid Hynkel - archivní záběry
  • plakát
2011
2010
2009
2008
2006
2005
2003
2002
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1992
1988
1987
1983
  •  Zelig
  • sebe - archivní záběry
  • plakát
1980
1979
1976
1975
1967
1966
1965
1964
1963
1962
1961
1960
1959
1957
1953
1951
1950
1947
1946
1940
1939
1938
1933
1932
  •  Cynara
  • sebe - archivní záběry
  • plakát
1931
1930
1926
1921
1918
Režie
1952
1947
1940
1928
1921
Scénář
1969
1952
1947
1940
1928
1921
Hudba
2005
1952
1947
1940
1928