Cary Elwes

Rodné jméno
Ivan Simon Cary Elwes
Místo narození
Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
26. října 1962 (Štír)
57 let (58. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2014
2011
2009
  •  Vánoční koleda
  • Portly Gentleman #1 / Dick Wilkins / Mad Fiddler / Guest #2 / Business Man #1
  • plakát
2008
2007
2006
2005
2004
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1994
1993
1991
1990
1989
  •  Glory
  • maj. Cabot Forbes
  • plakát
1987
1986
1985
1984
Scénář