Cary Elwes

Rodné jméno
Ivan Simon Cary Elwes
Místo narození
Londýn, Anglie, Velká Británie
Datum narození
26. října 1962 (Štír)
56 let (57. narozeniny slaví za 41 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2014
2011
2009
  •  Vánoční koleda
  • Portly Gentleman #1 / Dick Wilkins / Mad Fiddler / Guest #2 / Business Man #1
  • plakát
2008
2007
2006
2005
2004
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1994
1993
1991
1990
1989
  •  Glory
  • maj. Cabot Forbes
  • plakát
1987
1986
1985
1984
Scénář