Brad Pitt

Rodné jméno
William Bradley Pitt
Místo narození
Shawnee, Oklahoma, USA
Datum narození
18. prosince 1963 (Střelec)
55 let (56. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
  •  8
  • Chief Judge Vaughn R. Walker
  • plakát
2011
2010
2009
2008
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
  •  Sedm
  • Detective David Mills
  • plakát
1994
1993
1992
1991
1987
  •  Feťáci
  • účastník párty / Preppie Kid at Fight
  • plakát
????