Anthony Hopkins

Rodné jméno
Philip Anthony Hopkins
Místo narození
Margum, nr. Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Velká Británie
Datum narození
31. prosince 1937 (Kozoroh)
81 let (82. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2015
2014
  •  Noe
  • Metuzalém
  • plakát
2013
2012
  •  360
  • starší muž
  • plakát
2011
2010
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1984
  •  Bounty
  • Lieutenant William Bligh
  • plakát
1980
1978
  •  Kouzlo
  • Charles "Corky" Withers
  • plakát
1974
1972
1968
Režie
2007
1996
Scénář
2007
Hudba
2007
1996