Anthony Hopkins

Rodné jméno
Philip Anthony Hopkins
Místo narození
Margum, nr. Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Velká Británie
Datum narození
31. prosince 1937 (Kozoroh)
80 let (81. narozeniny slaví za 40 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2015
2014
  •  Noe
  • Metuzalém
  • plakát
2013
2012
  •  360
  • starší muž
  • plakát
2011
2010
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1984
  •  Bounty
  • Lieutenant William Bligh
  • plakát
1980
1978
  •  Kouzlo
  • Charles "Corky" Withers
  • plakát
1974
1972
1968
Režie
2007
1996
Scénář
2007
Hudba
2007
1996