Alain Delon

Rodné jméno
Alain Fabien Maurice Marcel Delon
Místo narození
Sceaux, Hauts-de-Seine, Francie
Datum narození
8. listopadu 1935 (Štír)
83 let (84. narozeniny slaví za 172 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2016
2015
2012
2008
2007
2004
2003
  •  Lev
  • John Bullit
  • plakát
2000
1999
1998
1997
1994
1993
1990
1988
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
1979
1977
1976
1975
1974
  •  Zorro
  • Don Diego / Zorro
  • plakát
1973
  •  Štír
  • Jean Laurier alias Štír
  • plakát
1972
1971
1970
1969
1968
1967
1966
1964
1963
1962
1960
1958
Režie
Scénář
1993
1986
1982