7. 4. 2012

Hunger Games 2 bez režiséra UPDATE

O jednu věc se po vítězném tažení Hunger Games, které zřejmě ještě neskončilo, nemusíme bát: o existenci pokračování. Hit podle knižní předlohy sice ve světě není takové terno jako v Americe (série není zase tak rozšířená, jak se tváří), ale skromných 85 milionů rozpočtu se vrátilo za první víkend skoro dvakrát a dokonce padaly rekordy.


Zato se pak ohledně téhle série musíme bát o vše ostatní. Pořád není jasné, jestli se z toho nevyklube další Stmívání.

Jedničku držel nad vodou schopný režisér Gary Ross, který rozhodně není jen hollywoodský fušer. Nejspíš i proto se nechce přivázat k blbince pro teenagery a produkci opouští. Ono by ho teda ukonejšilo pár milionů dolarů na výplatní pásce k dobru, ale studio Lionsgate, známý skrblík, peníze nepustilo a Rossovo vyjednávání skončilo patem.

Studio teď musí hledat nového režiséra a my můžeme jen doufat, že bude mít stejné štěstí jako u jedničky, protože, upřímně, s Rossem ztrácejí Hunger Games o svou hlavní zbraň.

Zároveň bude zajímavé sledovat, jestli se Jennifer Lawrence pustí dřív do pokračování Hunger games, nebo X-Menů: První třídy, kde hraje Mystique. Smlouva s Foxy ohledně X-Menů jí ale možná na výběr nedá.

UPDATE: Vypadá to, že se studio zaleklo ztráty schopného režiséra a s Rossem má v plánu ještě vyjednávat.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!