16. 1. 2010

Transformers 3 - Michael Bay slibuje: "Budu se držet při zemi."

Michael Bay to konečně pochopil? Došlo mu, že víc výbuchů, víc efektů a víc utopených peněz neznamená lepší film? Po vlažně přijatých Transformerech 2 nejspíš ano, protože známý hollywoodský megaloman slibuje, že ve trojce se bude držet při zemi. Doslova řekl, že všeho bude méně než v druhých Transformerech. To se Bayovi ani trochu nepodobá!


Bay prý řekl, že ve filmu bude méně robotů, explozí a akce, zato však slíbil "crescendo ending". Podíváme se prý i hloub do duše robotů a i díky tomu podle něj bude trojka mnohem víc cool. Na scénáři už se zřejmě nebudou podílet Roberto Orci ani Alex Kurtzman (mimo jiné MI:III a Star Trek), kteří prohlásili, že dvakrát jim to stačilo a dál se chtějí zřejmě věnovat něčemu, kde se mohou víc projevit. (Bay jim prý moc prostoru nedával a dokonce prý bez jakékoli konzultace scénář sám přepisoval.) Sice na Transformerech 3 už začali pracovat, ale nakonec to nějak nevyšlo...

Každopádně je pěkné vidět, že Bay nekouká jen na tržby, ale čte si i divácké ohlasy, které jsou v případě Pomsty poražených o hodně chladnější než u předchozího dílu. A to zdaleka nejen u kritiky. Na serveru IMBd má dvojka pouhých 6,1 z 10 bodů, oproti jedničce, která má krásných 7,4. Bayovi zřejmě došlo, že o trojku teď bude možná o hodně menší zájem, tak začal veřejně zpytovat svědomí. Jak moc, to se dozvíme v létě 2011. Co myslíte vy, je "zmenšení" pokračování robotí řežby dobře, nebo byste raději opět počet robotů násobili?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!