15. 8. 2011

Sam Worthington: Avatar bude podruhé "velký", Titáni "lepší"

Sam Worthington si vybudoval pověst tak trochu prosťáčka s charismatem, kterému jeho špatné role nevyčítáme a neustále nějak tak počítáme s tím, že Avatar nebyl co se jeho výběru rolí týče náhoda. On sám se překvapivě negativně vyjádřil na adresu Souboje titánů (přestože roli v pokračování přijal) a jako záchrannou síť má natažené dvě pokračování pandoří odysey. O obou projektech ztratil nedávno pár slov.


Nejčastější otázky směřují samozřejmě k návratu na Pandoru. Sam tvrdí, že mu Jim prozradil, kam chce příběh zavést. A je to prý velké. Sám Jimovi dokonale věří a doslova prohlašuje, že kdyby mu řekl, ať skočí z mostu, tak by prostě skočil. Na druhou stranu se mu nemůžeme divit, protože v Cameronově případě by zřejmě spadl leda na hromadu dolarů. A to se pak skáče.
Sam nicméně připomněl, že Jim v tuto chvíli pracuje na "bibli" avatařího světa - přesněji spíše knize kompletně popisující svět Pandory, jeho zákonitosti a zvyky. Podle Sama proto, aby se naladil na tu správnou vlnu před reálnou pre-produkcí.

Optimismem Sam srší i ohledně druhého Souboje titánů pod novým vedením Jonathana Liebesmana. (Ničím jiným ostatně sršet nesmí.) Prý je to o tolik jiné než minule, že se budeme divit. Ostatně jinou šanci, jak nalákat diváky, než přesvědčit je o tom, že se filmaři poučili z vlastních chyb, produkce nemá. Doufejme ve vlastním zájmu, že Sam mluví upřímně (alespoň trochu).

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!