22. 4. 2010

Smith se vrhá do trojek

Will Smith měl pověst herce, který odmítá natáčet pokračování a pouští se stále do nových projektů. I proto jsme ho měli rádi. Nikdo ale není dokonalý a každý má svou cenu, proto se i Will začal nenápadně měnit s filmy Mizerové 2 a Muži v černém 2 na typického sequeláka. Rozporuplně přijaté snímky Willovi hodily ne zrovna malou hromadu dolarů a on si za ně asi jako první věc pořídil kalkulačku... Pak už byl jen krůček k zjištění, že sequely mu vždy hodí víc.


A z toho se asi začalo odvíjet jeho chování. V krátké době totiž byli oznámeni Další Muži v černém a další Mizerové. S nekončícími, i když už značně utichlými, dohadami o druhém Hancockovi se tak Will zřejmě prozatím vzdává kvality výběru rolí a chce nastřádat na dárky k Vánocům. Třetí Mizerové se zřejmě začnou natáčet ihned, jakmile Jerry Bruckheimer vydá povel a jestli se dřív dočkáme jich než Men in Black, je nejisté, ale možné.

Muže v černém můžeme očekávat ve 3D, Mizery, jakožto film Michaela Baye, nejspíš ne. Bay patří, jak víme, k odpůrcům prostorového formátu, přestože počet rozměrů u nových Transformerů je stále nejistý.

Jako 3D třešničku na závěr: Když už je řeč o trojkách, Nolan zřejmě Batmana ve 3D neplánuje.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!