25. 8. 2009

Vrátí se Hancock?

Hancock je film, o kterém i jeho zarytí fanoušci tvrdí maximálně, že je "celkem fajn". Většina lidí ale upozorňuje na mizerné triky, nedotažený příběh a podivný scénář. I když tato pověst provází Hancocka už od premiéry, vydělal nakonec celosvětově 600 milionů dolarů, takže není divu, že se ihned objevily zvěsti o pokračování. Navíc Will Smith si prý roli věčně opilého hrdiny oblíbil natolik, že by se do ní klidně vrátil. Nač tedy čekat?

Ještě nedávno tvrdil režisér Peter Berg, že okolo druhého dílu se stále nic neděje, ale tento týden se věci zřejmě daly do pohybu. Producenti z Columbia Pictures údajně najali Adama Fierra a Glena Mazzara, aby začali pracovat na scénáři sequelu. Změna scénáristů oproti minulému dílu se snad ani nemůže ukázat jako špatná. Na to ostatně sází všichni, protože režisér ani Smith se na výsledek z jedničky netvářili zrovna nadšeně. No, alespoň že ví, kudy cesta nevede.

Scénář filmu je navíc opravdová záhada, protože Will Smith se prý už nedlouho po premiéře nechal slyšet, že má Hancocka sice rád, ale nelíbil se mu konec prvního dílu. Údajně si dal podmínku, že v pokračování bude hrát, jen pokud bude tento konec naprosto ignorován. Na to Peter Berg zareagoval tím, že by byl druhý díl jen velmi volným pokračováním a zabýval by se příchodem nového superhrdiny a jeho vztahu vůči Hancockovi.

To všechno jsou ale jen preprodukční teorie a Hancock 2 může dopadnout na všechny možné způsoby, včetně toho, že nedopadne vůbec. Nicméně, jednička vydělala a to je dnes jediný důležitý ukazatel. S Hancockem tedy zřejmě můžeme počítat.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!