29. 7. 2019

Od zlatokopky k prodeji kokainu

Zpěvačka a herečka v jedné podobě se upsala další zajímavé roli. Koho si zahraje a o čem film bude?

hlavní obrázek

Jennifer Lopez, která nedávno oslavila padesáté narozeniny, se spíše angažuje jako zpěvačka, ale čas od času zavítá i do našeho světa a střihne si nějakou tu romantickou, či komediální roli. Naposledy jsme ji mohli vidět ve filmu Znovu ve hře, který se snažil vtipně vyprávět příběh obyčejné ženy, jež si chce ukrást kousek toho štěstí pro sebe. A co její další projekty?

Tím nejnovějším je drama krimi komedie Zlatokopky, kde budeme sledovat žhavé striptérky, kterým vydělávání dolarů tancem u tyče přestane stačit. Film má celkem zajímavý casting a samotné trailery nevypadají vůbec zle. Schválně se podívejte na trailer.



Tím ale dneska nekončíme. Nyní se JLo upsala další roli. Film se bude jmenovat The Godmother a bude podle skutečných událostí. Jennifer si zahraje Griseldu Blanco, což byla doslova drogová královna. V jednu chvíli patřila mezi největší a nejbohatší drogové prodejce. Její život ale nebyl pouze plný neskutečného bohatství a luxusu, ale byl také plný násilí, vražd a zklamání. Navíc to s ní neskončilo moc dobře.

Prvotní informace mluví o tom, že zpěvačka si nejen zahraje hlavní roli, ale měla by se na filmu také nějakým způsobem podílet. Buď bude snímek produkovat, nebo si ho rovnou zrežíruje. Tak jako tak, scénář je už hotov, napsala ho Regina Corrado a Terence Winter, takže se brzy začne natáčet.

A jak se bude Jennifer Lopez líbit vám? Jako sexy tanečnice, nebo drogová královna?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!