Jana.Trestrova

Jméno
Janey T.
Věk
34 let (Býk)
Bydliště
Most
Twitter
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Občan X
Citizen X
100 %

Dost povedený film na rok 95

Filmy a seriály o sériových vrazích mám hodně ráda. I tento se mi dost líbil. Jde o americký film, ale odehrává se to v Rusku. Vím, že nemůžu házet všechny Rusy do jednoho pytle, ale přesto ten jejich režim mi dost vadí, takže celkově Rusy nemám ráda. Ale vím, že ne všichni jsou takoví. Ale vřela ve mně krev, když dělali tomu detektivovi problémy, když od nich potřeboval s něčím pomoci. Toho detektiva a později generála, který detektivovi dost pomáhal od začátku, byli jediní, které jsem si dost oblíbila a dalo by se říci, že jsem je měla i ráda. :) Film je plný emocí, kde chvíli jsem měla vztek, ale pak zase ve mně panovala lítost. K tomuto filmu se velice ráda zase někdy vrátím, a rozhodně si zaslouží 100% :)

19. července 2021
plakát filmu
Aquaman
Aquaman
100 %

Jason umí překvapit

Jasona znám hlavně ze Stargate: Atlantis, ale i tady se mi dost líbil. Sice tedy na dabéra jsem si musela zvykat, ale to je tím, že ve SGA ho daboval někdo jiného. Ale teď k filmu. Film jsem dost dlouho odkládala. Nevím čeho jsem se bála, ale jisté obavy jsem měla. A nakonec jsem ráda, že dneska jsem si ten film pustila, protože by byla chyba si film nepustit a nevidět ho. Hudba, prostředí, postavy i herci byli dokonalí. A jsem díky tomu rozhodnuta jít na dvojku, pokud bude jít do kina, i klidně sama, když nikoho nenajdu k sobě. :D

18. července 2021
plakát filmu
Tropická bouře
Tropic Thunder
70 %

Nebylo to špatné...

Nebylo to tak špatné. Ze začátku jsem si myslela, že to ani nedokoukám, jak se mi to nezamlouvalo, ale vydržela jsem to a dívala se kompletně celé. Herecké obsazení bylo dokonalé. Skvělý herci se ujali svých rolí dokonale, že jsem jim to baštila i s navijákem. Dokonce jsem Downeyho skoro nepoznala a Toma taky ne. Nevěděl, že tam hrají, tak Toma nepoznám určitě. Ale jsem ráda za tuto zkušenost, ale jedno vím určitě. Jednou a stačilo. :) Dávám aspoň 70% za ten konec, který to dost vylepšil a dost se mi to líbilo. :)

17. července 2021
plakát filmu
Můžeme být hrdinové
We Can Be Heroes
100 %

Poučné

Sice tento film je hlavně pro děti, ale myslím si, že by se to hodilo i pro dospělé. Dá se odsud vzít, že spolupráce, přátelství, láska a rodina, když stojí při sobě a pomáhají si, tak vše jde zvládnout, i když jsou obtíže či problémy. Rozhodně se to zvládne, než když se hádáte a nebo i děláte naschvály. Takže nejen poučné pro děti, ale myslím si, že i pro dospělé. Proto mi s radostí dávám sto procent. :)

14. července 2021
plakát filmu
Děda, postrach rodiny
War with Grandpa
100 %

Skvělý film

Tak toto mě překvapilo. Nevěděla jsem, co od toho čekat. Byla jsem nakonec mile překvapena, jaká komedie to je. Až mi tekly slzy a nemohla jsem se ani napít, jak jsem se smála. Což se mi už dlouho nestalo. :D Robert a Uma dokonalý herecký výkon. Umu jsem skoro nepoznala, i když povědomá mi byla. :D Rozhodně sto procent. :)

13. července 2021
plakát filmu
70 %

Moje chyba, ale není to špatné

Miluji filmy, miluji seriály. Když jsem se rozhodla, že si splním i filmovou výzvu (docela brzy, vím), tak jako první téma výzvy mě zaujal, film z minulého roku. A jak jsem hledala, našla jsem tento film Skleněný. Žánrově odpovídá mému vkusu, tak jsem si řekla, že si ho dám. Ale ouha. Tím, že jsem si pořádně nepřečetla o čem film je, tak jsem se do něj i tak pustila. Chyba, ale moje. Před tímto filmem, vznikly další dva. Takže si myslím, že kdybych to věděla, tak si pustím ten první popřípadě i ten druhý a až nakonec tento. Nestalo se tak. Takže jsem tento děj tohoto filmu pochopila až ke konci. I když jen částečně. Ale teď k ději. Nebyl špatný, žánrově to opravdu můj vkus je. Jenže, jak jsem nepochopila a stále moc nechápu o čem to přesně je, tak jsem si to tolik neužila. Vinu dávám jenom sama sobě. Ne tvůrcům či režisérovi. Ale jen sama sobě. Byla tu akce, napětí, dokonce jsem se i několikrát lekla, když jsem něco nečekala. Obsazení taky super, tam nemám co vytýkat. Hudba úžasná. Jen jsem ten konec tak neprožívala, což já se řadím do skupiny lidí, co jsou dost citlivý. Ale jak jsem řekla, první ani druhý díl filmu (když to tak nazvu) jsem neviděla, tak jsem se do toho nevžila tolik, protože jsem pořádně nepochopila, o co přesně jde. Přesto film hodnotím kladně. Sice začátek byl zajímavý, ale jen na pár minut. Pak to bylo zhruba do té půlky nudné a až pak v té druhé půlce se to rozjelo. Původně jsem chtěla dát jen půlku ze sta, ale tím, že se ta druhá půlka rozjela podle mého gusta a nemohu tady do toho počítat své chyb, protože film za to nemůže, tak dávám těch sedmdesát procent. A až bude více času i chuti, pustím si první i druhý film a třeba změním názor i tady.

26. listopadu 2020