avatar uživatele

hani

Jméno
Hana
Věk
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
10 %

Ztráta času

Od tohoto filmu jsem čekala fakt hodně, všichni co znám na něj pěli chválu. V půjčovně jsem ho sháněla několik měsíců, ale bez úspěchu, pořád ho měl někdo půjčený. Tak jsem si říkala, že tento "horor" musí stát za to! Nakonec jsem ho sehnala přes kamarádku, která mi ho vypálila (btw škoda DVD). U filmu jsem od začátku usínala, ale hlavní hrdinka mě pokaždé vzbudila svým, dle mého, nadměrně hysterickým jekotem. Vůbec nechápu, jak se u toho může někdo bát. Z neustálých hádek a jekotu hlavních představitelů mě rozbolela akorát hlava. Jediným "světlým" okamžikem filmu bylo posledních pár minut, u kterých se opravdu nedalo spát (hlavní hrdinka má zajímavý rozsah hlasu :)) ...tak alespoň 10% za snahu a titulky, ze kterých šel opravdu strach a je dle nich poznat, že film byl natočen podle skutečné události! :D

8. srpna 2009
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
70 %

Musím se přiznat, že na tenhle díl jsem se moc těšila. Bohužel jsem ale po jeho shlédnutí byla trošku zklamaná. Po výborném pátém díle jsem čekala prostě něco víc. Film je sice vtipný a má i své světlejší okamžiky ( o které se starali především Alan Rickman a výborný Tom Felton, který dostal hodně prostoru a svou roli podle mě zvládl na jedničku), ale působil na mě jako taková vycpávka před sedmým dílem a vyvrcholením celé ságy. Můj celkový dojem z filmu ale vylepšila scéna, kdy se Harry Potter vydal s Brumbálem do jeskyně. Myslím, že ta se tvůrcům opravdu povedla.

3. srpna 2009
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
100 %

Tak u tohohle filmu jsem se moc bavila. Dlouho sem se u filmu takhle nezasmála. Dvojice Gérard Depardieu a Jean Reno je opravdu výborná.

9. července 2007
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
100 %

Karel a Karel :-)

Na tenhle film jsme se společně dívali celá rodina a musím říct, že jsme moc dobře bavili. Opravdu skvělé herecké obsazení, vtipné hlášky, prostě paráda. Nejvíc se mi líbila dvojice autobusáků v podání Pavla Lišky a Miroslava Krobota.

22. května 2007
plakát filmu
Don Juan De Marco
Don Juan DeMarco
90 %

hezký

Na tenhle film mě nejvíc nalákal Johnny depp a musim říct, že mě nezklamal. V téhle roli byl opravdu hodně přesvědčivý. Byla radost na něj koukat. No a Marlon Brando svoji roli taky zahrál opravdu dobře, jen mi tam připadal hodně přešlý (nevim, možná to bylo naschvál).

22. srpna 2006
plakát filmu
70 %

Bratři jak se patří

Na tenhle film jsem se moc těšila. To asi proto, že jsem z dvojčat. A docela se mi to i líbilo. Většina podobných amerických filmů jsou blbosti, ale tahle komedie je povedená. Jenom se mi tam moc nelíbila Cher. Ale jinak opravdu dobrý.

21. srpna 2006
plakát filmu
90 %

The Notebook

Film je opravdu moc hezký. Pro milovníky romantiky je to to pravý. Původně jsem se na ten film neměla v plánu dívat, ale po prvních deseti minutách jsem ho musela vidět celý.

21. srpna 2006
plakát filmu
Okrsek 49
Ladder 49
80 %

Okrsek 49

Na tenhle film sem se rozhodla podívat, až když jsem zjistila, že tam hraje J. Phoenix. A teď toho rozhodně nelituju. Film je moc zajímavý a mám-li být upřímná ten konec byl i docela dojemný.

15. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Johnny Depp

Teda musim říct, že se mi dvojka líbila mnohem víc než jednička.Nevim čím to je, ale byla prostě lepší. Strašně se mi tu líbil Johnny Depp. Já nevim, ale ty jeho pohyby mě docela pobavily.

14. srpna 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
90 %

60 sekund

Opravdu povedená honička:D Film se mi strašně líbil (možná proto, že mám strašně ráda Giovanni Ribisiho). Jenom mi tam trochu vadila postava Angeliny Jolie. Nevim proč, ale jí zrovna nemusim.

14. srpna 2006
plakát filmu
Ozvěny mrtvých
Stir of Echoes
80 %

Kevin Bacon mě překvapil. Já ho moc nemusim, ale tady se mi líbil. Film byl zajímavý a měl docela povedenej konec. Jenom tam mohly být nějaký lekáky.

30. července 2006
plakát filmu
Petr Pan
Peter Pan
90 %

Mám-li být upřímná, nejdřív sem se nechtěla na tenhle film vůbec dívat. Myslela sem že je to zas něco jenom pro malý děti. A nakonec se mi to strašně líbilo. Úplně mě to vtáhlo do děje. Opravdu skvělá pohádka pro celou rodinu.

10. července 2006
plakát filmu
Vymítač ďábla
The Exorcist
20 %

Teda upřímně musim říct, že horory mám ráda, ale tohle ani moc horor nebyl. To spíš psychologický thriller. Ze začátku (vlastně skoro do konce) strašná nuda, až pak dyž se začalo s vymítáním docela dobrý, ale nechutný.

20. června 2006
plakát filmu
Mumie se vrací
The Mummy Returns
100 %

mumie se vrací

Jednička se mi moc líbila. A dvojka snad ještě víc. Zase stejní herci, kteří se dobře osvědčili. Kdo viděl první díl, měl by se podívat i na tenhle.

11. června 2006
plakát filmu
Addamsova rodina
The Addams Family
100 %

:-o

Nejlepší film, co sem kdy viděla! Opravdu sem se dobře bavila! Dokonce sem si chvílema přála mít taky takovou rodinu! Herecký obsazení, kamera, prostě všechno bylo podle mě perfektní! Hlavně ta atmosféra.

11. června 2006
plakát filmu
Addamsova rodina 2
Addams Family Values
100 %

:-)

Sice trošku horší než jednička, ale stejně suprový! Zase velká sranda a dobře vymyšlenej děj. Hlavně jak byli na tom táboře, to bylo dokonalý.

11. června 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
90 %

super

Film byl stejně dobrej jako jednička! Sice mi chvíli trvalo než jsem si v tom udělala pořádek, ale podařilo se. Herci byli opět skvělý. A musim uznat, že i Cathrine Zeta-Jones mi tam docela pasovala.

1. června 2006
plakát filmu
Úžasňákovi
The Incredibles
70 %

dalo se

Neni to moc extra animák, ale koukat se na to dalo. Nebylo to špatný a občas jsem se i dobře bavila. Animace byla pěkná (ale někdy mi všechny postavičky připadali stejný). Takovej slušnější průměr.

1. června 2006
plakát filmu
Stopařův průvodce po Galaxii
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
60 %

tak mezi

Ze začátku se mi to opravdu líbilo. Byla to velká legrace, ale ke konci mi to přišlo trochu nudný a nemělo to takovou šťávu jako na začátku.Šlo to seshora dolů.

26. května 2006
plakát filmu
70 %

velká reklama

Na to jakou tomu dávali v televizi reklamu...to trochu přehnali. Ale nebylo to špatný, byl to takový lepší průměr! Nic úžasnýho, nic úděsnýho. Já se na to dívala hlavně kvůli Hanksovi a ten se mi tu líbil.

26. května 2006
plakát filmu
Schindlerův seznam
Schindler's List
100 %

Tenhle film skvěle vystihuje dobu, ve které se odehrává. Myslim, že v plno lidech to vyvolalo strašný pocit, i mě z toho bylo zle! Když si ale uvědomim, že to tak skutečně za války vypadalo, hrůzy. Ale k filmu-skvělé herecké obsazení a výborně udělaná atmosféra!

26. května 2006
plakát filmu
Vyšší princip
Vyšší princip
90 %

staré, ale kvalitní

Musím říct, že nebýt školy asi bych ten film neviděla. Já staré filmy nemám moc v oblobě, ale tenhle jsem zkoukla strašně ráda! Opravdu skvělý film! Stojí za to se na něj podívat.

26. května 2006
plakát filmu
Velká ryba
Big Fish
90 %

paráda

Musím přiznat, že sem myslela, že to bude pěkná blbost. Ale líbilo se mi to. A musim pochválit i herecké obsazení. A taky to bylo vtipný.

14. dubna 2006
plakát filmu
Galaxy Quest
Galaxy Quest
100 %

tak to bylo dobrý

Tahle parodie se vážně povedla! Trhala sem se smíchy skoro celý den! Parodie bývají blbosti, ale tahle má i dobrý děj! A Alan Rickman byl opravdu výborný.

4. dubna 2006
plakát filmu
Neprůstřelný mnich
Bulletproof Monk
30 %

zase ta reklama

No teda musím říct, že televizní upoutávka byla skoro lepší než ten film. I když Karel Roden je vždycky dobrý padouch! Tak sem se na to těšila, až mě to docela i zklamalo. Tohle já vidět znova nemusim!

1. dubna 2006