avatar uživatele

Hatca

Jméno
Věk
33 let (Panna)
Bydliště
Prahá, zlatááá Praha jedna stověžatá :-)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Spongebob v kalhotách: Film
SpongeBob SquarePants Movie, The
80 %

Já jsem blbý burááák:)

Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu a bylo se hodně překvapená, v pozitivním slova smyslu:-) Na začátku jsem přilepila oči na monitor a po těch 90ti minutách mi bylo líto, že je musím "dát pryč". Pokud se chcete pobavit, je Spongebob jasná volba!

28. září 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
70 %

Jen scénky...

Ačkoli jsou Simpsonovi moje srdeční záležitost, musím říct, že film mě zklamal. Příběh jako celek je v podstatě o ničem, spíše jde o scénky slepené dohromady...Ale některé z nich jsou fakt dobrý :-) Podruhý bych na ně ale do kina vážně nešla...

PS: Spájdrvepř, spájdrvepř.... :D

5. září 2007
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
80 %

Čárymáryfuk

Nevěděla jsem do čeho jdu, a tak jsem od Dokonalého triku ani nic nečekala. A velmi mě překvapil. Takhle zajímavý film jsem už nějakou dobu neviděla...Celkový dojem velmi dobrý, zajímavé vysvětlení nakonec a dobré byly hlavně scénky s elektřinou. Jestli chcete vidět něco, o čem budete později přemýšlet, je tento film to pravé ;)

5. září 2007
plakát filmu
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit
80 %

Pohoda

W&G je prostě film, u kterého člověk nemusí přemýšlet, jen vypne mozek a sleduje jak dokonale se ten kus plastelíny pohybuje (pochvala pro výtvarníky, vážně dokonalé!). Příběh si dělá srandu z dnešních vyvražďovaček, jde vlastně o "zeleninový horor" s happyendem:-)

5. září 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
90 %

Líbilo

Mě se tenhle díl prostě líbil :) Po silném útoku jedničky zůstala dvojka poněkud vzadu, ale trojka zase letí nahoru. Hlavně musím pochválit super soundtrack. A Artie byl nejlepší! Pokud se chcete pobavit, uvolnit a prostě vypnout, je Shrek Třetí správná volba :)

7. srpna 2007
plakát filmu
70 %

Překvapení na 1. místě

Ze začátku jsem byla poněkud znuděná, na mě měl tenhle film trochu moc dlouhej rozjezd. Pak jsem si nějak začala představovat, jak by to asi tak mohlo být, ale takovýhle závěr jsem nečekala ani za nic! Bohužel mě ale mrzí, že mi to celý přišlo poněkud táhlý...

24. dubna 2007
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
70 %

Předtím...

Abych byla upřímná, tak sem čekala něco opravdu jiného; ale doteďka nevím, zda je to dobře nebo špatně. Film to byl určitě dobře natočený, to se nedá popřít, spíš přemýšlím hodně nad scénářem. Trochu mi nesedí, že ten Hannibal Lecter, psychouš, je takovýhle vrahou a ať krev stříká. Celkový dojem je tak 75% (což bohuřel tady nejde dát:( ).

23. března 2007
plakát filmu
Kupec benátský
Merchant of Venice, The
80 %

Klasika

Od nově zpracovaného Shakespeara sem toho moc nečekala, ale byla sem příjemně překvapená :-) Celý film má jakousi atmosféru, dobrý výběr herců... Ale největší roli stejnak hraje příběh....A musím pochválit kulisy a kostýmy, ty se moc povedly.

1. února 2007
plakát filmu
Šestý smysl
The Sixth Sense
90 %

Supr :-)

Jo, tohle je prostě super! když jsem se dívala poprvé, byla sem očima nalepená na obrazovce a to se nestává moc často. A ikdyž teď vím jak to všechno je tak při každé příležitosti se podívám ;)

27. ledna 2007
plakát filmu
Rukojmí
Hostage
80 %

Zážitek

Sice kritiky nepsali o Rukojmí zrovna nejlépe, ale u mě to je jeden z nej filmů. Jeden z hlavních důvodů je ten, že hlavní roli hraje Bruce... V podstatě se mi všechny postavy velmi líbili, nejvíce mě zaujal Mars. A jelikož jsem byla v letním kině, byl to zážitek sám o sobě (všude plameny atd...).

27. ledna 2007
plakát filmu
Taxidermia
Taxidermia
60 %

Nevím co si myslet

Taxidermie a je dílo, o kterým skutečně nevím co si myslet. Ano, uritě to bylo hodně zajímavý a rozhodně těch dvou hodinek nelituju. Je potřeba říct, že se jedná o velmi kontrovézní film. Některé záběry se mi velmi líbily, například ze začátku scénka s necky, pokaždé jinak. Na druhou stranu, při soutěži v žřádle jsem si myslela, že se asi pozvracím....Drsný filmík, režisérovi se rozhodněpodařilo vystihnout to, co měl v plánu. Můžu doporučit, ale jen lidem se silnějším žaludkem; sama nevím, jestli bych se na to podívala podruhé...

21. ledna 2007
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
80 %

Nejlepší z první trojice

Jo, Scary Movie 3 je prostě vydařený filmík, sť po stránce scénáře, tak i herecké výkony. Při premiéře v kině jsem byla úplně mrtvá smíchy a kdykoliv si to pustím doma, tak prožívám to stejné! Ale nejlepší je alternativní konec ;-)

23. prosince 2006
plakát filmu
Sedm
Se7en
80 %

7 hříchů, 7 vražd

Přiznávám, že jsem do Sedm čekala hodně, a taky sem to "hodně" dostala. Celou dobu jsem byla tak nějak napnutá, ikdyž konec jsem čekala a dal se přepovídat. Ale nevadí... Ačkoliv se mohlo něco zdát divákům odporný, mě se to celý líbilo. A Brad si to prostě dával :-D

23. prosince 2006
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
70 %

Hi, my name is Borat!

Jak co, něco se mi líbilo a řezala jsem se smíchy, ale na druhou stranu mi celkový dojem hodně zkazila scénka, když po sobě ti dva lezou... Přijde mi to, jako by režisér potřeboval do filmu dostat něco, na co se "mladí rozhodně chytnou"...Ale nemůžu soudit. Jinak super hlášky, o scénkách ani nemluvě....Ale nejvíc se mi líbil celkový nápad, takovýhle film vůbec na scéně není a ani si nevybavuju, že by byl ...

23. prosince 2006
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
80 %

Prostě dar v podobě čichu

Právě sem přišla z kina plná dojmů. Parfém má rozhodně úžasnou atmosféru, herecké ýkony taky za jedna. Hlavně mě zaujala hlavní role, protože buď byl herec sám psychouš, nebo to úžasně zahrál! Ten nic neříkající výraz, který měl po celou dobu, byl fascinující. Ale na druhou stranu se můj názar začal měnit ke konci filmu. Ten "Woodstock" na konci tam seděl i neseděl zároveň. Bohužel mi děj přišel lehce zdlouhavý, přece jenom na dvě a půl hodiny si může troufnout málokdo... Taky se mi moc nelíbila scéna, kde si představuje vůni jako, že je v zahradě. Lehce kýčovitý, ale asi nebyl jiný nápad, jak přenést vůni na plátno. Nejvíc mě ovšem dostal porod na začátku.... Ale rozhodně říkám : Jděte na Parfém, nebudete litovat!

23. prosince 2006
plakát filmu
Tristan a Isolda
Tristan & Isolde
60 %

Jednou mi to stačilo

Povinné školní představení, asi tak bych to nazvala. Děj zdlouhavý a příběh by byl zajímavý, kdyby měl ale něco společného s knížkou... Sice to má úplně jiný závěr, ale nevadí... Celé mi to přišlo dost průhledný, dalo se čekat co se kdy stane. Ale když nic, dá se alespoň pozorovat James Franco, kterému to mu, coby Tristanovi sekne.

23. prosince 2006
plakát filmu
Ali G in da House
Ali G in da House
80 %

!!! KEEP IT REAL !!!

Jak bylo řečeno...Not Ali A, not Ali B, not Ali C, ..., not Ali F. But Ali? G!!!! Až po nějaké době mi došlo jak úžasně super trhlé to je a pokáždé se u tohoto filmu totálně natlemím :-) Uznávám, že je to blbost, ale to je tak blbý až je to dobrý :-D ... Prostě RESPEKT pro všechny mé negry!

29. listopadu 2006
plakát filmu
Saturnin
Saturnin
80 %

Skokana jestli žije ujímá se polici

Jojo, Saturnin, klasika... Viděla jsem ho asi tak 20x a myslím, že ho ještě minimálně 20x uvidím a stejně se mi neukouká. Prostě super filmík, stejně jako původní knížka...

25. listopadu 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
80 %

Pravidla jsou daná

Myslím si, že že se nejedná o druhý díl SAW, ale o druhou třetinu...Je to provázaný, ve dvojce je vlastně konečně vysvětlena jednička a zapadá vše do sebe, jako puzzle, takže se těším na trojku. Ale musí se uznat, že oproti 1. dílu je SAW II. zdlouhávější a je to už víc postavený na krvi...

10. listopadu 2006
plakát filmu
60 %

Nic extrémního

Čekala sem od toho mnohem víc. Jo, ze začátku to šlo, plus je, že se celý film odehrává jen ve třech v minimálním prostoru. Ale to je tak všechno. Spoustu věcí sem nepochopila, a jedna z těch věcí je důvod, jakási podstata tohohle filmu...A nebýt poslední sény, dala bych o 10 % víc, ale s tak kýčovitým koncem...

3. listopadu 2006
plakát filmu
Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded
80 %

Na stejné úrovni

Rozhodně dvojka Matrixu nepatří mezi nastavovaná druhá pokračování. Ma to smysl, spojitost s jedničkou a ještě ho rozšíří, ale přesto se mi už nelíbil tolik jako přechozí díl . Už to není jen náš oblíbený Neo a jeho okolí. A některé věci jsou moc přehnané (ale na trojku ještě nemají). Jestli si chcete zanechat dobrý pocit z jedničky, radši se na dvojku nedívejte, ale to je jen můj názor.

31. května 2006

Přežít = vyhrát (?)

Věděla jsem, že to bude dobrý film. Upřímně jsem čekala trochu víc krve, ale vůbec to takhle nevadí. Opravdu povedený konec, překvapivý, stejně jako celý scénář. Ale stejnak jsem se nebála, ale to nejspíš nebude filmem ale mnou :-)

25. května 2006
plakát filmu
90 %

Frank Abagnale

Vzhledem k tomu, že jsem četla knižní předlohu, mám k tomuto filmu pár výhrad...Jako je zkrácený děj, místy trošku zmatený, ale klady rozhodně převládají na plné čáře. Super filmík a herecké výkony obou hlavních hrdinů jsou nezaměnitelné.

14. května 2006
plakát filmu
Matrix
The Matrix
90 %

Zvláštní

Na prvním místě bych chtěla říct, že nápad je to výborný! První díl je rozhodně nejlepší z celé trologie. Maličká nevýhoda je, že se Matrix musí sledovat v kuse, když kousíček prošvihnete, tak se ztrácíte v ději... A skvělé vybrání herců, nedokážu si představit, že by (nejen) Nea měl hrát někdo jiný:-)

1. května 2006
plakát filmu
Pomáda 2
Grease 2
30 %

Jen to ne...

Když jsme Pomádu 2 viděla, stavěli se mi vlasy na hlavě a říkala jsem si, že to snad už nevědí coby. Prostě pitomost, pitomost, pitomost.....A písničky jsou taky nic moc.

25. dubna 2006