Anča4m

Jméno
Anča Formánková
Věk
24 let (Panna)
Bydliště
Na takové té modré planetě obíhající kolem té velké žluté koule
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pokání
Atonement
100 %

Pokaní

Tento film patří bezpochyby mezi mé oblíbené. Líbí se mi zpracování filmu; zprvu jsem nechápala proč ten název, ale jakmile jsem to dokoukala, nejenom, že jsem měla slzy v očí, ale také jsem tomu 'konečně' porozuměla. Příběh je nejenom o tom, jak jedno rozhodnutím může změnit život, ale i o následném uvědomění si chyby. Silná láska mezi Cee a Robbiem je důkazem, že 'láska překoná vše'. Film se odehrává ve válečném období a i nám ukazuje těžký život v té době. Zajímavá zápletka, a smutné zakončení. A i přesto doporučuji!

23. ledna 2017
plakát filmu
Lucy
Lucy
80 %

...100%

Opravdu úžasný film! Obdivuji myšlenku, protože film se zabývá tématem o kterém jsem již několikrát přemýšlela, a to; co se stane, když člověk dosáhne schopnosti ovládat 100% své mozkové kapacity. Zajímavá zápletka a rozhodně dechberoucí konec, tento film je jedním z těch, které mě donutili o nich přemýšlet... dlouho

23. ledna 2017
plakát filmu
Bod zlomu
Point Break
80 %

See you soon

Na tento film jsem tak dlouho čekala! A stálo to za to. Mám pocit, že jak si našetřím, rozhodně půjdu zkusit nějakou tu akčňárnu z filmu (třeba sky-diving). Nevím, co se na tomto filmu lidem nelíbí, ale u mě má rozhodně palec nahoru. S napětím jsem sledovala a modlila se, aby to všichni přežili. Přišel čas i na smutnější scénky, ale nikdo není dokonalý.. (A Ozakiho osmičku chci taky splnit!)

23. ledna 2017