Henry Cruel

Jméno
Věk
31 let (Štír)
Bydliště
Kladno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Falešná hra
Reindeer Games
50 %

Nenáročná akční podívaná, při které se dá celkem dobře odpočinout. Sice to má trochu nelogický konec, ale jinak slušný průměr!

5. března 2017
plakát filmu
Americké psycho
American psycho
20 %

Spousta lidí mi tento film doporučovala, tak jsem si myslel, že půjde o skvělou podívanou, ale opak byl pravdou. Námět je možná zajímavý, ale to zpracování se hodně nepovedlo... Škoda...

26. prosince 2016
plakát filmu
Deník nymfomanky
Diario de una ninfómana
20 %

Příběh nymfomanky, která kvůli svému chtíči přijde o práci a nechá ze sebe dobrovolně udělat prostitutku, aby mohla pokračovat v tom, co má nejradši... Nějak zvlášť mě to nezaujalo!

26. prosince 2016
plakát filmu
Hellraiser
Hellraiser
80 %

Dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal, což byla velká chyba, protože je to výborný horor s originálním příběhem. Možná nedosahuje takových kvalit jako ostatní klasiky z 80. let, ale i tak podle mého patří mezi hororovou špičku!

26. prosince 2016
plakát filmu
Perný den
Hard Day's Night, A
100 %

Legendární Beatles s jejich prvním a zároveň nejlepším filmem. Děj filmu se točí kolem jednoho dne, při kterém kapela postupně zažije několik příjemných, ale také nepříjemných událostí a vše to vyvrcholí úžasným vystoupením. Kromě toho, že je to hudební film, je to také skvělá komedie, kterou si určitě pustím ještě několikrát a vždy se u něho budu skvěle bavit.

20. prosince 2016
plakát filmu
0 %

Film, který nemá žádný smysluplný děj a snaží se pouze parazitovat na slavné hororové sérii. Celou dobu jsem se nudil a musel jsem se hodně přemáhat, abych tento „skvost“ dokoukal do konce. Zkrátka na Chuckyho žádný Pinocchio nemá.

20. prosince 2016
plakát filmu
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
A Nightmare On Elm Street Part 2: Freddy's Revenge
20 %

Noční nuda

Film s poněkud bezzubým a nudným dějem. Ze začátku se skoro nic neděje, a když už konečně přijde nějaká ta akce, tak to celé stojí za pendrek. Postavy, kromě starého dobrého Freddyho, také žádný zázrak. Dvojka mi oproti dalším Nočním můrám (snad jen kromě Freddyho smrti) přijde trochu pozadu.

20. prosince 2016
plakát filmu
Jackass 3
Jackass 3D
80 %

Pro mě rozhodně nejlepší film z celé série! Je vidět, že Jackass jsou pořád ve formě a mají perfektní nápady jak pobavit lidi. Samozřejmě, že některé záběry jsou opravdu nechutné, ale o tom už prostě Jackass je.

20. prosince 2016
plakát filmu
Méďa Béďa
Yogi Bear
60 %

Čekal jsem, že to bude hloupost, ale docela se mi to líbilo. Když to budu brát jako dětský film, tak si myslím, že tomu není příliš co vytknout.

20. prosince 2016
plakát filmu
Želví nindžové
Teenage Mutant Ninja Turtles
40 %

Film natočený ve stylu akčňáků z 80. let, ale ne příliš zdařile. Jeho jedinou předností je humor želví party, ovšem ostatní postavy jsou podle mě nevýrazné, a to i hlavní záporák - Trhač, což je škoda. Je mi jasné, že děti asi nic z toho řešit nebudou, takže pro ně je to ideální snímek! :)

13. prosince 2016
plakát filmu
Neuvěřitelný Hulk
The Incredible Hulk
60 %

Zpracováním rozhodně lepší než předešlý Hulk, ale Norton mi moc nesedl a jsem docela rád, že byl nakonec vyměněn. Oproti pozdějším filmům z MCU je tento trochu pozadu a nemá ničím zajímavý příběh!

13. prosince 2016
plakát filmu
C. a k. polní maršálek
C. a K. polní maršálek
70 %

Ve svém prvním zvukovém filmu Burian exceloval. Ostatní herci se bohužel moc nepředvedli a scény s nimi kazí celkový dojem.

13. prosince 2016
plakát filmu
Freddy proti Jasonovi
Freddy vs. Jason
70 %

S žánrem hororu to nemá nic společného, jde spíše o akční thriller s prvky černé komedie. Především se ale jedná o dlouho očekávaný crossover dvou slasherových legend. Možná se to dalo udělat lépe, ale na druhou stranu z toho mohl být absolutní propadák. Takhle to ještě celkem ujde.

13. prosince 2016
plakát filmu
Anthropoid
Anthropoid
90 %

Skvěle zpracovaný film, který podle mého překonal i náš Atentát z roku 1964. Jan Kubiš v podání Jamieho Dornana byl super, naopak Murphy mi jako Gabčík moc neseděl, ale ne zas tak moc, aby to ovlivnilo celkový dojem z filmu. Myslím si, že Ellis naší historii zvládl nafilmovat celkem slušně a nikdo z Čechů se nemůže zlobit. Když se na konci objevili zavěrečné titulky, tak v kinosále nastalo hrobové ticho, až jsem z toho měl husí kůži... To jsem snad ještě nikdy nezažil!

13. prosince 2016
plakát filmu
Dětská hra
Child's Play
80 %

Skvělý film, který jsem si naprosto zamiloval. Psychopatický vrah se převtělil do panenky, kterou dostane malý Andy k narozeninám, aniž by kdokoliv tušil, že panenka dokáže mnohem víc než jen říct „Pojď si hrát“ a hýbat hlavou. Někdo tvrdí, že je to stupidní film, ale mně se prostě líbí. Je jasné, že na dnešní horory to nemá, ale v 80. letech to byl trhák a já si ho s chutí pustím ještě několikrát.

13. prosince 2016
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

Tak bez téhle komedie si neumím představit Vánoce! Pamatuji si, že jako děcko jsem si to pouštěl několikrát do týdne a pořád mě to bavilo. Dnes už si to sice tak často nepouštím, ale baví mě to pořád stejně. Zkrátka kultovní film!

12. prosince 2016
plakát filmu
USA versus John Lennon
U.S. vs. John Lennon, The
100 %

Když se někdo znelíbí americké vládě, změní se jeho život k nepoznání... Zajímavý dokument pro fanoušky Beatles a Lennona, ale myslím si, že i pro ostatní...

12. prosince 2016
plakát filmu
Pátek třináctého 2
Friday the 13th Part 2
50 %

Jason přichází na scénu!

Na rozdíl od jedničky, zde vraha poznáváme daleko dříve, než až na konci filmu. Což je možná trochu škoda, protože to byla jedna z věcí, která se mi na jedničce líbila. Jason se umí pořádně mstít a zabíjení mu rozhodně není cizí, takže se je na co dívat. Bohužel je tu také dosti nudných scén, ve kterých sledujeme poflakující se teenagery, kteří jsou o hodně nudnější, než ti předešlí. Takže vám ani není líto, když je Jason sejme. Spíš už na to vysloveně čekáte! Tento díl není nejhorší, ale má daleko i do nejlepšího.

12. prosince 2016
plakát filmu
Policejní akademie: Moskevská mise
Police Academy: Mission to Moscow
0 %

Hodně smutný konec celé policejní série. Žádné vtipné scény, žádný zajímavý děj, žádné aspoň trochu dobré herecké výkony. Jen zbytečné natahování!

11. prosince 2016
plakát filmu
Magical Mystery Tour
Magical Mystery Tour
70 %

V tomhle filmu je krásně zaznamenáno psychedelické období Beatles, a také jejich obliba v experimentování. Myslím, že lidem, kteří se o kapelu nezajímají, film nic moc neřekne. Spíše se jim bude zdát jako bláznivý úlet.

11. prosince 2016
plakát filmu
Četník ze Saint Tropez
Gendarme de St. Tropez, Le
80 %

Sólo pro Funese

Skvělá francouzská komedie, ve které Funes exceluje za pomoci svého vzteku a samozřejmě skvělého dabingu od mistra Filipovského. Velký plus je také krásná Genevieve Grad.

11. prosince 2016
plakát filmu
Iron Man
Iron Man
80 %

Start filmového Marvelu

Start filmového světa Marvelu dopadl skvěle! Zásluhu na tom má jak režisér, tak především Robert Downey Jr., který Starka ztvárnil naprosto skvěle a dodal mu ten správný šmrnc.

7. listopadu 2016
plakát filmu
Iron Man 2
Iron Man 2
70 %

Trochu krok zpátky!

Druhý film není úplně špatný, ale narozdíl od toho prvního se nese na jedné vlně a nepřináší nic výrazně nového.

7. listopadu 2016
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
50 %

Podle mě kdyby měl film delší stopáž a o trochu lepší zápletku, tak by to tak špatně nedopadlo. Takhle to působí dost uspěchaně a lacině!

7. listopadu 2016
plakát filmu
Přednosta stanice
Přednosta stanice
100 %

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Vlastou Burianem, který obsahuje plno vtipných scének a hlášek. Zkrátka zlatá doba českého filmu!

7. listopadu 2016