Janca.W

Jméno
Jana
Věk
40 let
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

Na Kfilmu.net se nacházím od spuštění nové verze. Relativně záhy po registraci jsem se domluvila s naším Nejvyšším, stala se redaktorem a začala přidávat do databáze filmy, jejich postery, záhlaví a trailery. Sem tam zasáhnu i do profilů osobností a nově jsem se pustila do psaní článků věnujícím se filmovým festivalům a remakům. Pokud tedy máte nějaký tip na filmový remake o kterém by stálo za to napsat, neváhejte se o něj podělit.

Protože mám ráda i seriály (které teď ovšem pěkně flákám), knížky a hraji curling, což vyžaduje sem tam nějaký ten trénink, nemám na sledování filmů tolik času, kolik bych si přála, ale můj seznam "chci vidět" se snažím zmenšovat co to jde. Sami ale víte, jak to s podobnými seznamy je...

Mezi mé nejoblíbenější patří skandinávské filmy. Humor seveřanů mi je nesmírně blízký, takže pokud se chci uvolnit a zasmát, rozhodně sáhnu po nějaké skandinávské komedii. Severské jazyky samy o sobě mi přijdou nesmírně vtipné (dokonce mne to přimělo věnovat se pár let studiu švédštiny), což komický efekt ještě násobí. Francouzské a britské filmy si také pouštím s velkým potěšením. Co mi moc nesedí je tvorba asijská a ruská, ale ochutnávkám se nebráním. České filmy prakticky nesleduji.

Z filmových žánrů zcela vynechávám horory, bát se dokážu i bez nich a bláznivé komedie.

Konkrétní filmy, které mám ráda, doplním v brzké době. Nebo v to alespoň doufám :)