avatar uživatele

Lilla

Jméno
Lenka
Věk
34 let (Fakt nevím.)
Bydliště
Horákov
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Černá labuť
Black Swan
70 %

Černá labuť je strhující film. Téma je zasazené do prostředí, které není moc okoukané a tím pádem zajímavé. Celý film je postaven na labilní baletce, která se musí nějak pokusit snést veškerý tlak, který na ni díky nové roly je vyvíjen. Nemůžu si pomoct, ale film je hlavně zajímavý svým prostředím. Rozpracovanou psychickou rozpolcenost jsme viděli i v jiných filmech.

28. ledna 2011
plakát filmu
Malé ženy
Little Women
80 %

Tenhle film neni ničím zvlášť zajímavý a asi se najdou i tací, kterým nic neřekne a vůbec je nezaujme. Přijde jim prostě všední, ale mě okouzlil. Je tu snadno pochopitelný děj o životě žen v 19. století a běžných těžkostech, které zažívají. Není to nic světoborného. A přesně to je na tom filmu pěkný, jak snadno a hezky se problémy té doby dají podat.

4. června 2009
plakát filmu
Pokání
Atonement
90 %

Tenhle film byl úžasný a asi jediný, který byl od začátku do konce smutný. I když jsem se občas ztrácela v různých návratech v ději se mi tenhle film moc líbil. Jestli čekáte šťastný konec tak to se musíte nechat překvapit.

2. února 2008
plakát filmu
Vášeň a cit
Becoming Jane
100 %

Jane

Jane Austen byla úžasná spisovatelka 19 století. A její život byl velice zajímavý. I když ne podle jejich představ. Muselo být těžké držet se etikety té doby. Film krásně ukazuje společnost dané doby. Samozřejmě celý film je hlavně o její lásce k muži, který ovlivnil celou její tvorbu. Celé obsazení filmu bylo naprosto perfektní. Řekla bych, že ten film byl naprosto perfektní.

25. října 2007
plakát filmu
Dannyho parťáci 3
Ocean's Thirteen
70 %

Nic navíc

Tak jsem si zaše vyšla do kina. Nic moc nedávali, tak jsem si řekla, že skočím na Dannyho parťáky. No a musím říct, že 3 neměla nic navíc než předchozí dva díly. Nebyla ničím vyjímečná. Zase tam byl stejný tým, perfektně promyšlená akce, zase Las Vegas a podvedený majitel kasína. Takže žádná změna. No ani není co dodávat, jestli jste viděli jedničku a dvojku tak nebudete překvapení.

27. července 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
70 %

Třetí ale ne nejlepší

Opět je tu další léto a znovu Piráti z Karibiku. Zase to má být nejočekávanější a nejlepší film tohoto léta a možná i celého roku. Začínám si připadat jako když byla mánie Pána prstenů, ale tam jsme si mohli být jisti, že budou jen 3 díly. Tady máme zase otevřený konec takže nikdo neví co bude dál. No ale abych nepředbíhala. Tenhle film je opravdu po stránce efektů, hereckých výkonů a všech kaskadérských kousků výborný, ale....... Trojka byla očekáváním jak se Jack dostane ze země Davyho Jonese a toto očekávání se určitě naplnilo. Jack je zachráněn. Musím říct, že po shlédnutí předchozích dílů na mě byla 3 trochu moc vážná, už tam nebyla taková jednoduchost a vtip. Dokonce i Jack tam měl vážnější rozmluvy a nevím jak vy, ale to bych od něj nečekala. No ale tím nechci říct, že tam žádný humor nebyl. Byl tam, ale v tom chaotickém ději se pomalu ztrácel. Jestli jste fanoušci Johnnyho, Orlanda nebo celých Pirátů tak si určitě příjdete na své.

2. června 2007
plakát filmu
Rozchod!
Break Up, The
70 %

Romantika

Člověka by ani nenapadlo na jaká všechna temáta se dá natočit film. Pohřeb, vraždy, nešťastná láska, manželství, cestování atd. Musím říct, že když sem šla do kina tak sem si myslela, že Rozchod bude o něčem jiném něž ostatní romantické filmy. Ale nějak moc se nelišil. Myslela jsem, že když se nechtějí ani jeden vystěhovat tak se bude dít něco mnohem zajímavějšího nějaké pořádné naschvály ale nic moc se nedělo. A potom konec. Ten mě naprosto zarazil. Myslela jsem si, že jako u správné romantické komedie se zase dají dohromady a budou spolu šťastně žít až do smrti. Ale nestalo se. A letmé potkání na ulici mě na konec filmu vůbec nějak neuspokojilo. I když možná z toho chtějí udělat příběh na pokračování a proto tak špatný konec. No nakonec musím říct, že to je taková průměrná romantická komedie.

3. září 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
80 %

No......... Nic Moc

Na začátku bych chtěla říct, že je tenhle film vážně vtipný a jsou tam perfektní scény jak s kapitánem Jackem tak Elizabeth i Willem a dalšími. Ale tahle část Pirátů z Karibiku trhák letošního léta a možná celého roku mě sklamal. Poté co sem viděla jedničku sem čekala, že to bude přesně něco podobného, perfekní scény plné humoru a bezprostřednosti. Neříkám, že tam něco takového nebylo ale přišlo mi to celkem částmi nudné a některé scény nepotřebné. Za dvě a půl hodiny koukání se do plátna člověk čéká poutavý příběh, který ho nepustí coš se ale tady nestalo. Musím na závěr říct, že na trojku si opravdu rozmyslím jestli jít, protože jestli to bude jako dvojka tak nevím nevím. Ale sem zvědavá určitě jako všichni jak to nakonec dopadne i když určitě všichni tušíme.

6. srpna 2006
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
90 %

Perfektní

Tak musí říct, že tenhle film se mi vážně moc líbil. Není to žádná břečka asi jako Kameňák ale má to svůj děj. Hrají tam perfektní herci a je to velká sranda. Musím říct kdo nebyl děte na to.

1. května 2006
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
90 %

Skvělí

Musím říct, že sem čekala, že to bude úplně něco jiného. Nudný příběh o ničem. Ale když sem ten film viděla byla sem úplně překvapená. Je to úplně perfektní film a musím říct, že Johnny Depp se do té role úplně vžil a člověk by mu opravdu věřil, že on je Willi Wonka.

1. května 2006
plakát filmu
90 %

Lípší než se zdá!

Musím říct, že než sem se na tento film podívala myslela sem si, že to bude jenom nějaká blbost kde hraje Viggo Mortensen, který byl v té době známí jako Aragorn. Ale byla sem hodně rychle vytržena ze své představy nějakého hloupého amerického filmu. Musím říct, že mě tento film hodně zaujal měl svůj děj a nebylo potřeba ani žádných známích hollywoodských hvězd jak tomu často bývá. V tom filmu jde o čest, překonaní sáma sebe a lásku ke svobodě a samozřejmě vroucné přátelství zvířete a člověka. Takže abych to shrnula tenhle film se mi opravdu moc líbil.

30. ledna 2006
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
90 %

Dobrý akční film

Film Mr. and Mrs. Smith mě celkem zaujal jak obsahem tak i hvězdným obsazením. Byli tam použity vtipné hlášky, bláznivé scény a celkově to bylo akční. Bylo zajímavé sledovat manželský pár znuděný stereotipním životem. Avšak při zjištění, že jsou oba nájemnými vrahy, kteří se mají zabít se vše hodně rychle změnilo. Náhle se z nich stal milující se pár plný vášně.
No co dodat je to dobrý akční film.

Kdysi dávno
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
100 %

Skvělé

Božský Bruce byl ten nejlepší film, který sem kdy viděla. Celou dobu sem se jen smála.Jim Carey se naprosto skvěle zhostil své role. Bylo v něm spousta humoru a to se mi líbilo. Jak sem řekla byl to naprosto skvělí film. Kdo neviděl vřele doporučuju.

Kdysi dávno

Skvělá romantická komedie

Moje krásná čarodějka je skvělá romantická komedie plná humorných scén a srandovních dialogů. Je to jedna z nejlepších komedií co sem viděla. Nicole Kidman je skvělá herečka a člověk by jí opravdu věřil, že je opravdová čarodějka. Doporučuji kdo neviděl bežte se podívat.

Kdysi dávno