ragelly

Jméno
Eva Zálešáková
Věk
34 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Střelec)
Bydliště
Jeseník
Twitter
Instagram
Poznámka
Osobní profil

Ačkoliv nejsem největším filmovým fanouškem, nová verze kfilmu.net nemohla uniknout mé pozornosti. Moje zdejší aktivita je ale o poznání menší než na sesterské stránce SerialZone.cz, kde od roku 2011 působím jako redaktorka a od roku 2012 jako šéfredaktorka. Seriály jsou můj největší koníček, kterému věnuju každou volnou chvilku, ať už jde o samotné sledování, psaní názorů nebo tvorbu článků, kterých mám na triku už téměř 4 000 (říjen 2016).

Co se týče filmů, můj nejoblíbenější kousek je bezkonkurenčně Cruel Intentions, který jsem si jako teenager pouštěla pravidelně 2× ročně :) Jinak miluju hudební filmy a muzikály, takže v mé filmotéce mají pevné místo kousky jako Hairspray, Moulin Rouge, Walk the Line, Grease, Dreamgirls nebo Mamma Mia. Taky jsem zblázněná do romantických komedií, například mě nikdy nezklame Legally Blonde nebo Love Actually.

Na novinky nemám moc času, jelikož se skutečně primárně zaměřuju na seriály. Do kina chodím s mužem sporadicky, proto moje nová hodnocení nebudou přibývat asi tak často, jak bych si přála. Uvidíme.

Pokud máte zájem o jakoukoliv komunikaci se mnou, nejlepší je buď e-mail (ragelly@serialzone.cz), případně Facebook, který pravidelně kontroluju.