avatar uživatele

fanik

Jméno
František Caha
Věk
29 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pot a krev
Pain & Gain
100 %

Pozor obsahuje spoilery

Tohle nebyl ten typ filmu od kterého bych čekal, že mu dám více než tři hvězdy. Michael Bay zde prokazuje neuvěřitelnou režisérskou hravost. Například když Tony Shalhoub odchází z toho svého podniku (nebo co to je). A nad hlavou mu směšně nízko přelétá letadlo. Michel Bay to asi bral jako svoji srdcovku. Bay zde zvolil (jak je u něj zvykem) hodně barevných filtrů ale ono to ve výsledku vypadá velice slušně. Hlavní postavy jsou totální vypatlanci. Hlavně Mark Wahlberg. Je těžko uvěřitelné, že se tohle opravdu stalo. Nicméně proč ne. Člověk ale musí být hodně vypatlaný aby griloval ruce venku před barákem. A dal svůj prst psovi chlapa kterého zabil.

27. srpna 2013
plakát filmu
Sezóna zabíjení
Killing Season
60 %

Tupá zábava

Ano je to nelogická blbost. A hraný přízvuk Johna Travolty je příšerný. Ale zase se tam něco pořád děje takže se nenudíte. Ale neustálé střídání hraní si na kočku a myš si mohli tvůrci odpustit, je to postupně docela otravné.

27. srpna 2013
plakát filmu
Velká svatba
The Big Wedding
80 %

Relativně je to docela dost vtipné trochu svéráznějším humorem. Ovšem film zabijí, že to občas nedává vůbec smysl a poměrně slabé vyprávění příběhu. Nicméně zachraňuje to výborné herecké obsazení.

27. srpna 2013
plakát filmu
Rychle a zběsile 6
Fast & Furious 6
70 %

Tupa podívaná při které zůstává rozum hodně ale opravdu hodně stát. Protože se tam odehrávají takové nelogické hovadiny jako když Vin diesel "supluje supermana" při skoku přes most. Ovšem na druhou stranu oceňuji neuvěřitelné akční tempo a obstojné herecké výkony. Celkově mi to připadá jako kdybyste vzaly všechny hlášky a akční scény z akčních filmů 80. let a poslepovali to dohromady.

27. srpna 2013