avatar uživatele

Medusa.ala

Jméno
Věk
38 let (Střelec)
Bydliště
Plzeňsko
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Vetřelci vs. Predátor 2
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
10 %

Tak tohle už se fakt nedalo. Jednotka byla docela dobrá, ale tento počin mne absolutně nebavil. Rozhodně nedoporučuji.

31. srpna 2013
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
90 %

..když si Bůh vezme dovolenou

Výborná záležitost. Hrozně jsem se nasmála. Podařený český dabing a ty hlášky..fakt dobrý. Aniston ale předvedla standardní herecký výkon, což je škoda, zřejmě ji natáčení moc nebavilo. Carrey je zde oproti tomu naprostá hvězda.

20. října 2012
plakát filmu
Ďábel
Devil
70 %

pozor na výtahy

Zajímavý horůrek, kde se žádných příšer nedočkáte. Je to napínavé psychologické drama, se strašidelnou tématikou a dobrou zápletkou. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo tím Ďáblem je.

27. září 2012

Maskéři se fakt vyřádili..

Výborný kousek. Poprvé jsem to viděla asi před 10-ti lety a musím se přiznat, že jsem se fakt bála. Je to sice starší upíří horor, ale na tehdejší dobu výborně udělaný make-up. Začátek filmu je sice pomalejší, ale jakmile se přehoupne druhá půle, nepřestane vám srdce divoce bít až do konce. "Upíromilům" rozhodně doporučuji.

26. září 2012

Viděla jsem to jen náhodou, když to sestřenka pouštěla dětem. Byla to totální blbost, fakt děs. Hrozná animace, stupidní příběh. Chudáci děti.

24. září 2012
plakát filmu
Maska
Mask, The
100 %

zelenej poděs

Zbožňuju tenhle film, Vždycky se děsně nasměju. Pokaždé žasnu nad tím, co dokáže Jim Carrey svým obličejem vyjádřit za praštěnosti. Pejsek Milo ho výborně doplňuje. Pochvala i pro český dabing.

23. září 2012
plakát filmu
Avengers
The Avengers
100 %

100%

Dokonalé. Spojení více komiksových superhrdinů byl fakt výborný nápad. Dobrý scénář, výborně zahrané a úžasné triky. Škoda jen, že Hulk neměl více prostoru.

22. září 2012
plakát filmu
Na vlásku
Tangled
100 %

Jedna z nejlepších pohádek posledních let. Řadím ji hned po Šrekovi 1 mezi své nejoblíbenější. Poutavý příběh, sranda a krásné dlouhé vlasy. Musím pochválit český dabing, krásně nazpíváno.

22. září 2012
plakát filmu
60 %

Vydával se za hrdinu, nakonec musel "kápnout božskou". Nějak mi ten příběh přišel už dost ohraný. Žralok vegetarián, navíc syn velkého mafiána, to bylo zas velmi originální. Trocha srandy, dobrá hudba, předvídatelný konec. Lehký nadprůměr.

22. září 2012
plakát filmu
VALL-I
Wall-E
90 %

Výborná a originální pohádka. Robůtek "uklízečka" Vall-i byl rozkošný a posléze zamilovaný popleta, který neváhal svou vyvolenou následovat až do vesmíru (a to doslova). Moc hezké.

22. září 2012
plakát filmu
Twilight sága: Zatmění
The Twilight Saga: Eclipse
100 %

Nejsem žádná bláznivá fanynka této ságy, to jen pro upřesnění. Musím ale uznat, že tato několikadílná romance je něco, na co zřejmě většinou ženy berou. Krásná čistá láska Belly a Edwarda je tu zřejmá a všechny útrapy, které si spolu prožijí jsou díl od dílu napínavější. Nucené spojení upírů a vlků, aby ochránili život Bellyn i celého městečka Forks, je to co mne v tomto třetím pokračování velice potěšilo. Výborně vybraná hudba, opět poutavý příběh a krásný happyend.

22. září 2012
plakát filmu
Abraham Lincoln: Lovec upírů
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
90 %

stříbro na ně platí, na potvory

Výborná upířinka letošního léta. Napínavý příběh, výborné vizuální efekty, trocha té americké historie americké války Severu proti jihu. Rozhodně doporučuji ke zkouknutí všem, kteří tyto filmy rádi.

22. září 2012
plakát filmu
Tupíři
Vampires Suck
0 %

Tohle fakt ne. Trapná, ubohá a opravdu stupidní je tato parodie. Celkově nemám parodie moc ráda (s jednou jedinou výjimkou, kterou tu nebudu jmenovat), takže ani tato mne o užitečnosti těchto filmů nijak nepřesvědčila.

22. září 2012
plakát filmu
Upíři
Vampires
80 %

pro upíromily

Tak tento film je fakt upíří a krvavé "maso". Příběhově sice jednoduší, ale pro fanoušky dobré. Pán upírů Valek je upíří záporák, kterému budete možná i trochu fandit.

22. září 2012