avatar uživatele

jarapara

Jméno
Věk
49 let (Ryby)
Bydliště
Plzeňsko
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Funebrák
Funebrák
80 %

Pan komik Vlasta Burian ve svém méně známém filmu. Dobře jsem se bavil, sranda za srandou. Vtipy, hlášky, písničky, legrace. Rozhodně doporučuju.

1. září 2012
plakát filmu
Král džungle
George of the Jungle
90 %

Výborná parodie na Tarzana. Pokaždé se na ni s rodinou moc rádi podíváme. George je potrhlý ale sympatický popleta a i přes předvídatelný děj se člověk slušně baví.

31. srpna 2012
plakát filmu
Křidýlko nebo stehýnko?
Aile ou la cuisse, L'
80 %

Degustátor

Další dobrá komedie s Funesem. To byl pan komik panečku. Moc mu to slušelo, když se převlékal za jiné lidi, aby pak mohl v restauracích nerušeně hodnotit místní jídla. Naopak mi ho bylo moc líto, když byl pod podhrůžkou zastřelení, donucen se přejít takových blafů, až byl úplně zelený. Jen ten cirkus mi tam neseděl.

31. srpna 2012
plakát filmu
Max Payne
Max Payne
80 %

černí andělé

Mám poslední dobou slabost pro Marka Wahlberga, proto jsem byl na tento film moc zvědavý. Působil zde jako dost naštvaný tvrďák. Zklamaný jsem nebyl. Film vypadá na první pohled jako mystery, ale není to tak. Byl jsem překvapený jaké bylo rozuzlení. Doporučuji.

26. srpna 2012
plakát filmu
Jedna ruka netleská
Jedna ruka netleská
100 %

Macháček & Taclík

Výborná komedie. Hlášky, které v tomto filmu padají u nás v práci doslova zevšedněly. Obdivuji Ivana Trojana za výborně zahranou roli Hitlera.

25. srpna 2012
plakát filmu
60 %

Po spoustě letech jsem měl tu možnost kouknout na tento film v televizi. S odstupem času musím říct, že: film je příběhově hezký, bojová choreografie také dobrá, ale ty herecké výkony.., jsou umělé, předstírané emoce, to mi kazilo celkový dojem z filmu.

23. srpna 2012
plakát filmu
Hodíme se k sobě, miláčku...?
Hodíme se k sobě, miláčku...?
60 %

Peterka-Janžurová

V globálu film nic moc, člověk se ani moc nenasměje, je zřejmé jak to skončí. Hodnotil bych tak 30 %. Co musím ale vyzdvihnout jsou pan Peterka s paní Janžurovou, kteří zde hrají manželský pár. Bravurně zahrané role. Díky nim zvyšuji na 60 %.

20. srpna 2012
plakát filmu
Na vlásku
Tangled
100 %

Výborná pohádka posledních let. Opravdu jsem se nasmál. Chameleon Pascal a vojenský kůň Maximus táhnou svým zvířecím vyjadřováním celý film. Fakt doporučuju.

16. srpna 2012
plakát filmu
"Babičky dobíjejte přesně!"
"Babičky dobíjejte přesně!"
70 %

robobabičky

Zvláštní film. Vůbec si nemyslím, že je špatný. Námět i scénář se povedl. Líbili se mi ty dvě postarší dámy v rolích robotických babiček, jak spolu vedou válku.

14. srpna 2012
plakát filmu
Blbý a blbější
Dumb & Dumber
90 %

Bláznivá komedie o dvou tupcích, kteří mají přetěžký úkol. Ale poperou se s ním způsobem sobě vlastním. To že je Jim Carrey komik, to všichni víme, ale překvapil mne Jeff Daniel. Nikdy bych neřekl, že herec většinou seriózních rolí zahraje takovýho blba. Fakt dobrej film.

3. srpna 2012
plakát filmu
Podivné dědictví
E poi lo chiamarono il magnifico
100 %

Hill

Suprová komedie, na kterou se pokaždé rád podívám. Hill v jedné ze svých nejlepších rolí. Známý příběh, výborně zahrané, spousta srandy. Kdo neviděl, určitě na to musí kouknout.

28. července 2012
plakát filmu
Herkules v New Yorku
Hercules in New York
70 %

Souhlasím s uživatelkou Alpara. Vůbec nešlo o to , aby byl natočen film bůhví jaké kvality na Oscara, ale o to aby se Arnold předvedl před kamerou. A povedlo se mu to. Dnes je z něj hvězda spousty akčních filmů.

28. července 2012
plakát filmu
Rudá Sonja
Red Sonja
80 %

Příběhově je film takový "nemastný a neslaný". Do vkusu se každému netrefí. Ale Arnold je můj vzor, ať už hraje v čemkoliv.

28. července 2012
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
90 %

90%

Tento film můžu stále a stále dokola. Co hláška to perla. Dal bych 100%, ale jediné co mi tam vadí je představitelka prostitutky Irenky, nesympatická toť žena.

27. července 2012