Navi the Ripper

Jméno
Zefran Cochran
Věk
38 let (Panna)
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Duch
Ghost
100 %

Naše dobrá Oda Mae

Tak tomuhle říkám good film, skvělé herecké obsazení (Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, Tony Goldwyn) dle mého názoru je Whoopi jedna z nej hereček.... filmová hudba, scénář i zpracování je skvělé!
Smrt vs. humor a láska až za hrob! Tento film je jedním z mých opravdu oblíbených i když jich jsou desítky...:-)

1. prosince 2005
plakát filmu
Jeskyně
Cave, The
90 %

Že by upíři??

Nový dobrodružný a lehce hororový film, který má napínavý příběh založený na poněkud postarším filmovém tématu, ale s novým podáním! (Vzhledem k tomu, že se příběh odehrává v Rumunsku...neshledal jsem nic divného na tom, že nově objevený neznámý druh organismu..neméně připomíná právě vampíry či upíry!!) Oceňuji, že ve filmu nejsou hluchá místa, neboť se příběh rozjíždí, už od počátku....a poté co zjistí, že jejich cesta na povrh se stala nepoužitelnou, a že jediným jejich problémem není jen dostat se napovrch, ale i boj o holý život v prostředí, kde má útočník vcelku slušnou výhodu, tak to dostává tu správnou rychlost. Příběh je plný různých pěkně zpracovaných efektů, dobrých hereckých výkonů a zajímavého prostředí (samé jeskyně :-) ). Tento film doporučuji každému ke zhlédnutí, neboť je na co se dívat!

13. listopadu 2005
plakát filmu
Klub rváčů
Fight Club
100 %

Klub rváčů

Klub rváčů.......než jsem tento film zhlédnul, slyšel jsem mnoho názorů. Tento film, již po prvním zhlédnutí zcela pohltil mou mysl natolik, že jsem se navždy stal fandou filmu Klub rváčů. Geniální příběh, dokonalé zpracování, nečekané vyvrcholení....vzhledem k tomu, že jsem tento snímek viděl již více, než 30 krát a tudíž znám tento film nazpaměť i po zpátku, tak mě nenapadá ani jediná věc, kterou bych mohl tomuto filmu vytknout. Nezbývá, nic jiného, než jej doporučit každému, kdo Klub rváčů ještě neviděl!!!

Jak bylo uvedeno s více nejmenovyných zdrojů ,, Je to film pro chlapy" Proto mě nemrzí, když tu od holek co jej pravděpodobně ani nepochopily má malé hodnocení. (+++ pro slečny či paní, u kterých je to naopak)

8. listopadu 2005
plakát filmu
Equilibrium
Equilibrium
100 %

Equilibrium -chladná budoucnost-

Po zhlédnutí tohoto filmu jsem byl velice překvapen, neboť jsem zjistil, že mi film nabídnul daleko více než jsem očekával! Bezpochybně zajímavý děj, zasazený do budoucnosti bez citů a bez emocí, skvělé efekty a zajímavé postavy. Hlavní role jsou ztvárněny mými oblíbenými herci (Christian Bale, Sean Bean, Taye Diggs, atd.), což pouze přihodilo dřívko do ohně a přispělo k tomu, aby se tento snímek, dle mého názoru, stal jedním z nejlepších sci-fi jaké jsem kdy viděl...a to už jsem jich viděl hodně...

1. listopadu 2005
plakát filmu
Constantine
Constantine
90 %

Démoni vs. Andělé

Tento film mě opravdu nadchnul....náš známý Neo (Keanu Reeves) v kabátku církve v boji proti zlu na všech frontách. Dokonce ani všichni andělé, zde nejsou svatí.. Doporučuji zhlédnout každému..

Kdysi dávno

Sin City-město hříchů

Originalita je slovo, které mě napadá jako první ve spojení s novým komiksovým trhákem Sin City. Trochu krvavější scény a příběh jsou pouze podpisem umělce (Robert Rodriguez-režie, scénář). Zpracování filmu se mi líbilo...propojením světelných efektů, stylové hudby a správného komiksového prostředí vzniklo dílo, na které stojí za to se podívat! Trochu nezajímavý děj založený na spravedlnosti za cenu neskutečných masakrů, nahrazují výkony mnoha skvělých herců. Ovšem nejlepší, jak film posoudit je na něj se podívat , takže to každému doporučuji...neboť vytvořit si vlastní obrázek je mnohem podstatnější než si přečíst 100 recenzí a hodnocení!!!

Kdysi dávno
plakát filmu
80 %

The Rock opět v akci!!

Dwayne Douglas Johnson (The Rock) podal, dle mého názoru dobrý výkon, který zaručil kvalitu tohoto akčního snímku. Propojením akčních scén ( není jich zrovna málo) a tradičního jednoduchého reálného akčního příběhu, kdy hrdina bojuje za spravedlnost vznikl další film, který bych umístil ne seznam kvalitních akčních filmů. Nepopírám, že film má jednoduchý děj a klasické hrdiny (kladné i záporné), ale vždyť to je právě to, co dělá reálný akční film akčním filmem! Komu přijde tento film příliš jednoduchý a obyčejný, ten by se měl zaměřit spíše na sci-fi, neboť kouzlo reálného akčního filmu nejspíše dostatečně nedoceňuje.

Kdysi dávno
plakát filmu
Barbar Conan
Conan The Barbarian
90 %

Barbar Conan

Akční hrdinský děj, skvělé efekty a prostředí, ve kterém se příběh odehrává, doplňují herecké výkony herců v titulních rolích (Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, a další). Záporný hrdina je úplně geniální. Bojové scény, kouzla a postavy jenom vykreslují okouzlující fantasy příběh plný hrdinství, odvahy, moci, ale i lásky a utrpení. Nenapadá mě nic co bych tomuto filmu mohl vytknout. Doporučuji každému, kdo jej ještě neviděl a má rád FANTASY, neboť jinak tento film nejspíše nedocení!!

Kdysi dávno
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Forrest Gump

Žádný film mě nikdy tolik nepohltil jako tento. Viděl jsem jej snad stokrát a pokaždé jsem žasnul. Příběh malého chlapce, který vyroste v muže a za svůj život dokáže více, než si kdo dokáže ve svém životě představit. Nádherný příběh plný přátelství, lásky, samoty, utrpení, štěstí a jiných nezmarů života. Plně právem získal tento film 6 oscarů, popravdě řečeno já sám bych jich udělil mnohem více. Geniální herecké výkony (Tom Hanks, Robin Wright, Sally Field, a další), příběh, zpracování, efekty a hudba nepopsatelně uchopí diváka do svých spáru a nepustí jej dokud neskončí titulky. Tomuto filmu patří veškeré mé sympatie a poklony. A pokud jej někdo ještě neviděl tak by to měl velice rychle napravit!!!

Kdysi dávno