avatar uživatele

Alpara

Jméno
Alpara
Věk
48 let (Střelec)
Bydliště
okr. Plzeň - sever
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Noc hrůzy 1985

Když nějakou pěknou upířinu, tak právě tento film. Sice byl natočený před 27 lety, ale na tehdejší dobu bylo použito suprové maskování a make-up. Mám ráda horory s upíry a jinými (nad)nepřirozenými bytostmi a tento je v mé oblíbené top10.

22. března 2012
plakát filmu
Ostrov hrdlořezů
Cutthroat Island
60 %

Film Ostrov Hrdlořezů je slabý nadprůměr. Dějově to zas až tak hrozné není, divák se nenudí, je tu spousta akce. Ale to je zřejmě trochu ten problém. Filmaři udělali hlavní hrdinku tak odvážnou a skvělou jako Laru Kroft v pirátských šatech. Je tu víc hloupých scén i právě v těch akcích než může divák snést. Za mě 60%.

21. března 2012
plakát filmu
Červená Karkulka
Red Riding Hood
90 %

Mě osobně se film moc líbil. Sice je to taková slaďoučká pohádka pro dospělé, ale já v celku nemám námitek. Vlkodlak je moc hezky udělaný a do poslední chvíle jsem vůbec nevěděla který z vesničanů jím je.

21. března 2012
plakát filmu
Horton
Horton Hears a Who!
70 %

Animovaná pohádka se skvělým, ale opravdu skvělým českým dabingem. Horton je slon kdesi v džungli, když náhodou uslyší na jednom malém smítku hlasy. Zjistí, že tam žijí malinkatý lidičky - Kdovíci. Ale jen on je se svými sloními slechy slyší...

20. března 2012
plakát filmu
Kickboxer
Kickboxer
80 %

Toto byl můj první film, který jsem s Van Dammem viděla (v 15-ti letech). Úplně jsem se do něj pobláznila. Nyní, s odstupem spousta let, už to není tak žhavé, ale tento film v mém srdci stále přetrvává.
Jednoduchý příběh, žádné složitosti, krásné bojové scény, sexy Van Damme.

20. března 2012
plakát filmu
Casper - První kouzlo
Casper: A Spirited Beginning
10 %

Casper - První kouzlo je dost nepovedený film pro děti. Animace duchů je velmi umělá, herecké výkony strašné, hudba také ničím neoslní. Dost mě překvapila jedna z vedlejších rolí, Guttenberg, co ho asi přimělo k tomu, aby se na tomhle děsu podílel.. Rozhodně nedoporučuji.

19. března 2012
plakát filmu
Wasabi
Wasabi
80 %

Svižná akční komedie, která pobaví. Dobré akční scény, které má Besson vždy propracované. Doporučuji.

18. března 2012