avatar uživatele

Alpara

Jméno
Alpara
Věk
48 let (Střelec)
Bydliště
okr. Plzeň - sever
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
100 %

Výborná komedie

Další výborná komedie s Jimem Carreym. Když jsem to viděla poprvé, doslova jsem "řvala smíchy". Celá rodina máme tuto jedničku Ace Ventury moc rádi. Doporučuji a dávám 100%.

4. května 2012
plakát filmu
Já, mé druhé já a Irena
Me, Myself & Irene
40 %

Možná tady budu jedna z mála, ale tato komedie s Jimem mi nějak nesedla. Má lepší filmy a tento byl pro mne rozhodně zklamáním. Pár světlých okamžiků by se našlo, ale těch stinných je více.

4. května 2012
plakát filmu
Blade
Blade
100 %

Jednička

Perfektní akční upířina. Jeden z mých oblíbených. Navíc Snipes se pro tuto roli snad narodil. Výborná hudba, dobré triky i akční scény. Klasický příběh boje dobra se zlem v zajímavém podání.

2. května 2012
plakát filmu
Policajti na baterky
National Security
30 %

komedie??

Komedie? Možná, ale jen tak k pousmání. Americký humor, kterému jsem jako našinec moc nerozuměla. Nepřišlo mi to moc vtipné. Blbý příběh, blbá i zápletka. Policajt je chudák a vychcánek je frajer. No prostě nic noc poetického...

1. května 2012
plakát filmu
Čarodějky
Craft, The
90 %

Dobrý čarodějnický film. Mám ho ráda. Děj zasazený na střední školu, kde mladé dívky teprve objevují své čarodějnické schopnosti. Ukazuje nám, rozdělení "bílé" a "černé" magie. Jek je ovládnout a následky toho, když se jim někdo poddá. Ale do žánru hororu bych to přímo nezařadila.

1. května 2012
plakát filmu
Nejkrásnější hádanka
Nejkrásnější hádanka
70 %

láska

Pohádka, kde je láska na hlavním místě. Kvůli lásce se chudý Matěj vydá i na zámek aby si za hádankování s princeznou vydělal nějaký ten peníz a mohl se ucházet o svou Majdalenku. Nevšední a nápaditá pohádka od Zdeňka Trošky, která je vtipná a "vychytralá".

1. května 2012
plakát filmu
Stůj, nebo se netrefím
Stůj, nebo se netrefím
40 %

40%

Podprůměrná rádoby komedie, u které se člověk spíš jen tak pousměje, než aby se skutečně bavil. Umělé a neosobní herecké výkony, což mě překvapilo u takových herců jako jsou např. p.Abrhám, p. Chýlková ap.

25. dubna 2012
plakát filmu
Tyranosaurus Rex
Tyrannosaurus Azteca
10 %

Blbost

Rozhodně nepodařený film. Maketa tyranosaura, byla celkem zdařilá, ale její pohyb byl nepřirozený a umělý. Hrozné herecké výkony. Stupidní scénář. Jen ta krajina a okolní příroda byla krásná, za tu dávám aspoň těch 10%.

21. dubna 2012
plakát filmu
Strašpytlík
Chicken Little
70 %

Lehce nadprůměrná pohádka od Disneyho. Pro děcka vcelku koukatelná, jen se můžou, obzvlášť ti menší, ze začátku těch marťanů bát. Kuřátko Strašpytlík je pohádkově roztomilé.

21. dubna 2012
plakát filmu
Voják
The Marine
70 %

Filmů o propuštěných či vysloužilých vojácích už bylo natočeno spousta. Všechny jsou si dějově tak nějak v něčem podobný. Takže to jak se film vyvíjí nejspíš již nikoho nepřekvapí. Ve Vojákovi lze vyzvednout neokoukaný hlavní hrdina, dobře zahraný záporák a perfektně udělané exploze, kterých je ve filmu asi šest. 70%

15. dubna 2012
plakát filmu
60 %

Akční komedie u které jsem se zas tak moc nenasmála. Děj tuctový a předvídatelný. Scotta (Stiflera) fakt nemusím. Bitky jsou však efektní a napínavé. The Rock je fešák na kterého se dá koukat. Takže suma sumarum 60%

14. dubna 2012
plakát filmu
Maska
Mask, The
80 %

Jim Carrey v době svých nejlepších filmů. Jeho podání Masky je nenapodobitelné, co on dokáže dělat se svým obličejem a tělem za psí kusy, to je fascinující. Mám ráda tento film, kdykoliv a s chutí se na něj kouknu.

14. dubna 2012
plakát filmu
Monstrum z galaxie Arkana
Monstrum z galaxie Arkana
20 %

Nepovedený pokus českých filmařů o sci-fi. Maska monstra, o kterém je ve filmu řeč, je vcelku hezky navržená, ale navlečená na člověku, který se v ní pohybuje. Je to umělé a nedůvěry hodné. Příběh je blbý a trochu těch gagů filmu nikterak nepomůže.

14. dubna 2012
plakát filmu
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
80 %

Tak tento film se mi líbil. Sice mi ten konec přišel přehnaný, ale když člověk přivře jedno očko, je to film velice akční, efektní a chvílema i vtipný. Bylo milé se kouknout na sexy týpka Channinga Tatuma také v jiné roli, než jen tanečníka..

12. dubna 2012
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
80 %

Tento film jsem viděla, když mi bylo 16 nebo 17 let v kině. Tenkrát jsem z kina odcházela zcela nadšená a "zamilovaná" do hlavního hrdiny Tommyho. Tehdy bych určitě hodnotila 100%.
Nyní, s odstupem spousty let, se mi film stále líbí. Je to taková klasika. Chudý mladík bez pořádného zázemí je donucen boxovat, aby zbavil dluhů svého otce. Nechybí tu přátelství, láska ani pořádný záporák. 80%

12. dubna 2012
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
100 %

Předešlé tři díly Indiana Jones mne nikterak nenadchly. Proto jsem byla zcela překvapená a unešená z čtvrtého filmu Indiany, který má zajímavý děj, rozhodně více efektů a akce. Já byla byla maximálně spokojená, proto musím dát 100%.

12. dubna 2012
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
100 %

Tak takhle nějak si představuju parádní akční komedii. Hláška za hláškou, efektní a propracované akční scény, parádně zahrané, dějově taky dobrý. Jeden z mých nejoblíbenějších akčních filmů.

12. dubna 2012
plakát filmu
80 %

Skvostně zahraná herecká úloha obou hlavních protagonistů. Bylo zajímavé vidět Nicolase Cage také v záporné roli. Na mě to bylo trochu moc krvavé, ale děj byl nápaditý, neočekávaný a napínavý.

10. dubna 2012
plakát filmu
100 %

Jéé, tak u tohoto filmu jsem se fakt pobavila a nasmála. Myslím si, že Willis a Basinger si museli natáčení náramně užívat, protože je to jedna sranda za druhou. Rozhodně doporučuji.

10. dubna 2012
plakát filmu
90 %

Jackie Chan zcela září v této suprové komedii. Choreografie jeho bojových scén je neuvěřitelná, čím vším se dá bojovat, kudy všudy se dá prolézt ap. Výborný scénář, kamera i herecké výkony. Rozhodně doporučuji.

6. dubna 2012
plakát filmu
Trable prcka Binka
Baby's Day Out
90 %

Moc povedená komedie. Hlavní hrdina, malé děcko, je fakt rozkošný. Nejlepší byla scéna v Zoo, to jsem se fakt nasmála.

6. dubna 2012
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Jeden z mých nejlepších animáků. Suprový hlášky, výborný český dabing, sranda střídá srandu. Těch co neznají je už určitě málo, ale rozhodně doporučuji.

5. dubna 2012
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
90 %

Mám moc ráda tento film. Pouštím si ho docela často, i třeba jen jako zvukovou kulisu když třeba vařím, žehlím ap. Krásné, nestárnoucí písničky od Abby. Do toho docela dobrý hlášky hlavních protagonistů. 90%

5. dubna 2012
plakát filmu
Cindy
Cenerentola '80 / Cinderella 80
80 %

Krásná rocková pohádka na motivy příběhu o Popelce. Pierre Cosso (Mizio) byl v dětství mým idolem. Úžasná hudba.

5. dubna 2012
plakát filmu
Hele vole, kde mám káru?
Dude, Where's My Car?
50 %

Docela blbá blbost, ale když prominete stupidnost příběhu, tak se vcelku i zasmějete. Co ti dva tam vyvádějí, to musí člověk kroutit hlavou. Myslím, že se při natáčení museli docela vyblbnout.

4. dubna 2012