avatar uživatele

Smilty

Jméno
Nikola
Věk
28 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zmizelá
Gone Girl
90 %

Zmizelá je dost zajímavý film s poutavým dějem. První chvíle filmu se trochu vlečou, ale pak se děj rozjede a nestačíte se divit. Ale konec mě teda překvapil a docela naštval, to mohli vymyslet fakt jinak... Film mě donutil si přečíst knihu a kniha taky super. Dávám 90%, 100 nedám jen kvůli tomu konci.

14. února 2015
plakát filmu
Žena v černém
The Woman in Black
90 %

Takový příjemně temný horor, párkrát jsem se lekla a chvílemi jsem se taky málem po*** :-D Konec jsem takový napůl čekala napůl ne, nakonec jsem myslela, že to dopadne úplně jinak.. Tak když to shrnu -povedený horor s Danielem (ale nemůžu si pomoct, pořád v něm trochu vidím Harryho Pottera..) , tajemná atmosféra, lekací scény..

5. ledna 2013
plakát filmu
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
90 %

Včera jsem byla v kině a dneska jdu zase, moc se mi film líbil a představovala jsem si to přesně takhle, jak jsem četla knížku i když nějaká věc mě tam překvapila, byl to pro mě šok, ale byla jsem hodně překvapená a moc se mi líbilo, když se rozhodla spisovatelka trochu děj pozměnit.. Určitě doporučuju pro věrné fanoušky Twilight ságy.

17. listopadu 2012
plakát filmu
70 %

Divím se, že tento film měl světovou premiéru v červnu 2012 v kině, v ČR ještě premiéra nebyla, ale na youtube už je a dokonce s českým dabingem. Je to dost ujetá komedie, zasmála jsem se.

6. listopadu 2012
plakát filmu
90 %

Animované filmy mám ráda, zvlášť ty od DreamWorks. Příběh žraloka není vyjímkou, příběh se mi líbil a zasmála jsem se, takže DreamWorks opět palec nahoru. I když na Madagaskar nebo na Shreka tento animák nemá. Ale i tak se povedl na jedničku.

7. dubna 2012
plakát filmu
Spláchnutej
Flushed Away
70 %

Nemám nic proti tomuto filmu, ale na jedno podívání to myslím stačilo. Zasmála jsem se, děj taky šel, ale podruhé atd. by mě už to tak nebavilo. Ostatní filmy od DreamWorks mě bavily o hodně víc.

7. dubna 2012
plakát filmu
Muži v naději
Muži v naději
100 %

Super, super, super a ještě jednou super. Film se mi moc líbil, dokonce možná o trošku víc než Ženy v pokušení - ale tenhle film taky nemá vůbec chybu. Nečekala jsem, že mě Muži v naději budou tak moc bavit a že se tolik nasměju. Jirka Macháček - i když ho zrovna moc nemusím - fakt perlil a moc se mi v tomto filmu líbil. To samé i Bolek Polívka. Prostě nemám co vytknout a určitě znovu zkouknu v nejbližší době.

6. dubna 2012
plakát filmu
Pařba ve Vegas
The Hangover
100 %

Luxusní film, doporučuju všem! :D Skvělí herci, těm ty role fakt sedly. Od začátku až do konce jsem se smála a celkově mi film zlepšil náladu, prostě paráda.

6. dubna 2012
plakát filmu
Noc v Roxbury
Night at the Roxbury
90 %

Super hudba 90. let, dobrý děj a hlavně srandaaa. Za dva dny jsem to zkoukla snad 4x a pořád mě to baví. Určitě povedenej filmek.

3. dubna 2012
plakát filmu
Švindlíři
Matchstick Men
80 %

N. Cage svou roli zahrál skvěle. Film se mi líbil, ale taky v některých scénách nelíbil. Vůbec jsem neočekávala takový konec. A za něho dávám určitě palec nahoru. Naprosto nepředvídatelný děj a to se mi líbí. Určitě zajímavý film a dobrý děj.

18. března 2012
plakát filmu
Šéfové na zabití
Horrible Bosses
90 %

Naprosto super film, nasmála jsem se od začátku až do konce filmu. Děj dobře vymyšlený a zrealizovaný, dobří a vtipní herci a J. Aniston se ukázala v trochu jiném světle, než jsem na ni zvyklá, ale taky super, zahrála to dobře.

22. února 2012
plakát filmu
Jak básníci neztrácejí naději
Jak básníci neztrácejí naději
70 %

To se dalo čekat, že když to bude poslední díl série, tak to bude nic moc. Ale dalo se na to podívat. U mě stále vede 2. a hned za ním 3. díl. Toten díl se už trošku dějově vlekl. Jinak se mi líbil konec. Takže takových 65 % si myslím, že si film zaslouží.

30. ledna 2012
plakát filmu
Paranormal Activity 3
Paranormal Activity 3
60 %

No, čekala jsem, že to bude lepší. Na jedničku a dvojku to určitě nemá. Nechápu ten konec. Vždyť to mělo dopadnout tak, že jim měl shořet dům, tak jak to bylo řečeno v jedničce. Ti rodiče přece vůbec neměli dopadnout tak, jak dopadli... Nevím, trošku to nechápu...

28. ledna 2012
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
80 %

Film mě dějově zaujal, ale myslím si, že tento film není moc pro malé děti. Ale mně se líbil. Krásná zvířata, dobré scény a efekty. D. Craig a N. Kidman sice nejsou zrovna moji oblíbení herci, ale herečka v roli Lyry se mi líbila, dětské herečky a herci u mě ve filmech vždy bodují. Takže když to shrnu do jediné věty: Film se mi upřímně líbil.

28. ledna 2012
plakát filmu
Alois Nebel
Alois Nebel
70 %

No... Nevím, co na film říct. Asi jsem na takové filmy ještě moc mladá. Sice jsem něco trochu nechápala, ale pochopila jsem. Určitě zajímavě udělaný film, ale nebyl nějak extra super. Kdybych byla starší, možná by mě film bavil víc. Jinak gratulace k nejlepší hudbě (Ceny filmové kritiky.) Ta se povedla. A dobře obsazení herci.

27. ledna 2012

Tak právě jsem se dodívala a film se mi moc líbil. Zaujal mě hned od začátku a pak už se to postupně rozvíjelo, až jsem se do toho vžila. Trochu jsem si i pobrečela a konec mě fakt dostal. Dopadlo to tak, jak to mělo dopadnout, prostě super. Super děj, hlášky, scény.

24. ledna 2012
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
90 %

Super!

Animovaný film Kung Fu Panda se mi moc moc líbil. Nasmáli jsme se celá rodina, zazněly skvělé hlášky, bylo tam dost vtipných a skvělých scén. Děj taky super. V podstatě nic proti tomuto filmu nemám. Ale i tak nedám plný počet, ale i těch 90% není vůbec špatných. Super!

22. ledna 2012
plakát filmu
Baby Máma
Baby Mama
90 %

O tomto filmu jsem ani nevěděla, že existuje. Přišla jsem na něho vlastně náhodou, když ho dávali včera na FTV Prima. A film mě zaujal, bavil mě, dobré hlášky, děj.

21. ledna 2012
plakát filmu
Servírka
Waitress
70 %

Takový zvláštní film... Nebyl špatný, ale nebyl ani extra dobrý. Něco mezi. A nepřipadalo mi to jako romantická komedie, ale spíš jako romantické drama. Ale hlášky tam byly dobré. Ale určitě zajímavý děj.

16. ledna 2012
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Super film. Romantika, vtip, příběh, ... Nemám nic, co bych vytkla. Film mě pobavil a pustila bych si ho klidně víckrát a stále by mě bavil stejně, jak po prvním shlédnutí.

11. ledna 2012
plakát filmu
Princ a já
Prince and me, The
80 %

Určitě o hodně lepší než druhý díl... Na dvojce se mi nelíbilo, že změnili hlavní hrdinku filmu. Chyběla mi Julia Stiles ve druhém díle... Ale jinak děj prvního dílu se mi líbil, film byl vtipný, romantický.

11. ledna 2012
plakát filmu
Princezna ze mlejna 2
Princezna ze mlejna 2
70 %

První díl samozřejmě lepší, ale toten má taky něco do sebe a je určitě také moc pěkný. Hlášky dobré, děj taky a čertík, vodník a čarodějnice opět nemají chybu.

28. prosince 2011
plakát filmu
Princezna ze mlejna
Princezna ze mlejna
100 %

čertík

Moc pěkná pohádka, hezké písničky, hlášky, herci, čertík, vodník, atd... Super. Nejvíc se mi vždycky líbily písničky na konci a dárky, co dostávala Eliška. Dlouho jsem tuhle pohádku neviděla, takže si určitě co nejdřív na ni udělám čas a podívám se.

28. prosince 2011
plakát filmu
Kdopak to mluví 2
Look Who's Talking Too
80 %

Ale jo, i když je to druhé pokračování, tak mě to bavilo. Ale nevím, jaký díl se mi líbil víc. Asi o trochu ten první, ale toten taky nebyl vůbec špatný. Pobavila jsem se, hlasy dětí neměly chybu a děj byl taky pěkný.

25. prosince 2011
plakát filmu
Shrekoleda
Shrek the Halls
80 %

Je jasné, že na normálního Shreka to nemá, ale Shrekoleda se taky povedla. Je to docela sranda, sice moc krátké, ale na Vánoce dobré.

24. prosince 2011