avatar uživatele

Veronika M.

Jméno
Niky
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pod jednou střechou
Life as We Know It
70 %

:)

Hezká, vtipná, nenáročná komedie s dobrým hereckým obsazením. Oddechový film, u kterého vypnete a skvěle si zarelaxujete;).

17. července 2011
plakát filmu
Kněžna Libuše
Kněžna Libuše
10 %

NE!

Ne! Tohle opravdu není dobrý film! Tohleto je ukázka velmi špatného filmu, který navíc nemá, kromě jmen postav, absolutně nic společného s původní pověstí. Je to pro Čechy tak trochu urážka!
10% ode mne film získává pouze za dobrou hudbu a povedené záběry nádherné přírody... Víc si opravdu nezaslouží. Nikomu nedoporučuji!

22. června 2011
plakát filmu
Sucker Punch
Sucker Punch
70 %

Celkem milé překvapení...

Tento žánr není zrovna můj šálek kávy, ale četla jsem o tomto filmu pár článků a říkala si, že by to mohlo být celkem zajímavé, tak že to zkusím. Začátek mě absolutně dostal. Líbilo se mi, jak si Zack zahrává s výrazy herců, jak jsou propracované detaily (to se mi mimochodem líbilo celý film) a jak z plátna čiší atmosféra filmu. Ne, že by se mi líbil jen začátek, to ne. Líbil se mi celý film, zvlášť proto, že mě překvapilo, že se mi vůbec film takového žánru může zamlouvat. Je však pár věcí, které mi trochu vadily. V přectavách Baby mi vše přišlo tak nějak přeplácané, až moc, divák se v tom těžko vyznal a způsobilo to akorát nepřehledný a zbytečný chaos!... Dále výraz Baby, který mi v úplně první scéně připadal skvělý, mě v průběhu filmu (kdy Baby výraz ani trochu nezměnila) začal spíše otravovat, ne-li štvát. Ale vše to jsou v podstatě jen drobnosti. Film jako celek si ode mne zaslouží 70 % a upřímnou chválu...

22. června 2011
plakát filmu
Prokletý ostrov
Shutter Island
100 %

Téměř dokonalé

Po pravdě řečeno, tenhle film mě prostě dostal! Baví mě filmy s tajemstvím, a když je to ještě ke všemu velmi kvalitní film s výborným hereckým obsazením, je to prostě úžasné.
Vše je zde udělané tak dobře, že divák do poslední chvilky neví, co je pravda a čím ho jen tvůrci tahají za nos. Celou dobu jsem byla napnutá a nemohla jsem se rozhodnout na čí straně vlastně stojím a čemu chci uvěřit.
Leonardo DiCaprio mi už ve filmu "Pláž" ukázal, jak výborný herec to je, takže jsem pouze doufala, že mě v tomto filmu nezklame. Nezklamal a už se nemohu dočkat jeho "Počátku"!
I ostaní herecké výkony byly skvělé a jakoby role byly hercům napsané přímo na tělo!
Tajemnou atmosféru filmu podporovala jak skvělá kamera, tak i famózní hudba Rebeccy Miller.
Filmu dávám 100% a všem ho moc doporučuju!!!

21. června 2011
plakát filmu
Na vlásku
Tangled
100 %

Perfektní podívaná ;)

Povedená "disneyovka", při které jsem se bavila od začátku do konce! Troufla bych si říct, že docela neokoukaný a originální (i když nejde stále vymýšlet něco nového) příběh mě naprosto dostal! Moc pěkné provedení propracovaných postaviček, nepřišly mi ani tak povahově černobílé, jak to normálně v pohádkách bývá. Dokonalá hudba! Kéž by takovýhle pohádek přibývalo a přestaly se dělat filmy pro děti pouze s vidinou zisku, které nemají ani špetku originality! Tenhle film si zaslouží 100% a Vaši pozornost ;)!

21. června 2011