avatar uživatele

ivik147

Jméno
iveta
Věk
33 let
Bydliště
praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
40 %

Po druhém dílu se to mělo utnout. Trojka působí tak nějak prázdně, jakoby se snažila vyrovnat předchozím dílům. Ovšem to se nepodařilo. Humor téměř žádný, moralizující řeči, z kterých nikomu do smíchu není.
Záplava nových postav a zápletka tak špatná (nebo tak zvláštně zpracovaná?), že se tomu ani nechce věřit. A kino plné vřeštících dětiček, které čekají nějakou senzaci. Ovšem větší diváky Shrek Třetí prostě nepotěší.

3. ledna 2008
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
80 %

...

Přečetla jsem si tu pár názorů, tak jsem se rozhodla přidat i ten svůj.
A začnu hezky popořadě. Začátek vypadal slibně. Mělo to rychlý spád a úpřímně mě u toho i naskočila husí kůže. Ovšem jak se film pomalu vlekl, začínala jsem pociťovat nudu. Což bylo největším zklamáním.
Byl to první HP film, u kterého jsem si říkala, kdy už se konečně začne něco dít. Nekonečné scény s profesorkou Umridgeovou a jen takové malé eskapádky s profesorem Snapem. Na jeho scény jsem se těšila nejvíce, ale výlet do jeho vzpomínek mě více než zklamal. Nějaké mlhavé záblesky a pár zaříkadel nemohou nikoho uspokojit.
Co mě zase rozproudilo krev v žilách, byl výstup Heleny B. Carter, coby zákeřené Belly Lestrange.
Siriusovu smrt nebudu ani komentovat, jelikož by mi tady na to asi nestačilo místo.
Závěřečná bitva nebyla špatná. Upřímně řečeno byla výborná - konečně se po nekonečném vypuštění místy patetických dialogů začalo něco dít. Tudíž jsem za tuto scénu velice vděčná.
Co se bezesporu nedá filmy upřít, jsou skvělé herecké výkony. Asi za ty dávám filmu 80 %.

3. ledna 2008
plakát filmu
Jedna ruka netleská
Jedna ruka netleská
90 %

...

U tohoto filmu se člověk skvěle odreaguje a pobaví. Pustila jsem si ho, když mi nebylo zrovna dobře a z těch hlášek se mi úplně zvedla nálada. Super herci, skvělý nápad. Dávám 90 %. :-)

15. prosince 2007
plakát filmu
Hodiny
Hours, The
100 %

.....

Tenhle film ve mě něco zanechal. Když jsem na to koukala, tekly mi slzy a ani jsem přesně nevěděla proč.. jen málokterý film má takovou sílu.. I když jsem nečetla knihu, tak mi film přišel dobře srozumitelný..

15. října 2007
plakát filmu
Babel
Babel
90 %

....

Neviděla jsem Amores Peros ani 21gramů, ale po zhlédnutí tohoto filmu se na to v brzké době chystám... ten film mě celkově hrozně nadchl.. všechno v něm působí tak nenásilně.. hezky se to doplňuje...

15. října 2007
plakát filmu
Obecná škola
Obecná škola
100 %

Tenhle film přímo miluju.. a na pana učitele Hnízda nikdy nezapomenu.. o tom budu jednou vyprávět svým vnoučatům.. jako o kultovním hrdinovi.. :-)

29. března 2007
plakát filmu
Příliš dlouhé zásnuby
Long dimanche de fiançailles, Un
90 %

Tento film mě zaujal na první pohled svým obasezní, tudíž jsem neváhala a šla si ho půjčit, aniž bych čekala, že mě nějak moc zaujme. Ale zaujal mě. Také nemusím válečné filmy, ale u tohoto mi to vůbec nevadilo. Ale také jsem se občas ztrácela v přemíře postav. Jinak se mi tento film líbil. Určitě bych neváhala a pustila si ho znova.. :-)

26. března 2007
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
100 %

...

Na tento film jsem šla trošku s obavami. Ale hned na začátku jsem změnila názor. Moc se mi to líbilo. Jsem hlavně ráda, že se nějak moc krečovitě nechtěli držet předchozích filmů o Dr. Lecterovi. Mělo to svoje kouzlo. Ale nejvíce mě okouzlil představitel mladého Lectera. Ty jeho pohledy mě doslova hypnotizovaly. Hrál to opravdu dobře. Asi to musí v sobě, protože takový pohled se nedá naučit.

17. března 2007
plakát filmu
Obsluhoval jsem anglického krále
Obsluhoval jsem anglického krále
100 %

...

Tento film se mi moc líbil. Zaujal mě nejen herckým obsazením, ale i svou atmosférou. Moc se mi líbili všechny "erotické" scény. Působily tak jemně, nenásilně. Mám ráda adaptace Hrabalových knih, takže jsem neváhala, zda na tento film půjdu.

1. března 2007
plakát filmu
Kupec benátský
Merchant of Venice, The
100 %

....

Filmy, ve kterých hraje Al Pacino jsou většinou pěkné. Ani tento není vyjímkou. Film má skvělou atmosféru. Moc se mi líbil. Všem doporučuji.

7. ledna 2007
plakát filmu
Kalhoty v pozoru
Harte Jungs
0 %

Smutné...

Nevím sice kdo tento film natočil, ale každopádně neměl šťastný den, když se k tomu rozhodl. Je to laciná "komedie" o nevybouřeném chlapečkovi. A to už tady někdy bylo. Film jsem viděla jednou, kdysi u nějaké kamarádky na videu. Byla to ztráta času. Dneska se na tento film zaručeně dívat nebudu. Asi už by to neztrávila.

4. ledna 2007
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
90 %

....

Pěkná romantická komedie. Docela jsem se u toho odreagovala a pobavila. Taková pěkná kravinka na sobotní večer, když se vám nechce z domu ;-)

18. prosince 2006
plakát filmu
Kameňák 2
Kameňák 2
20 %

...

Je to jeden z těch filmů, který vám nic nedá. Nemá žádnou pointu. Když to vidíte poprvé možná se tomu v první chvíli a zasmějete, ale nevím jestli je nejlepší dávat do filmu stokrát omýlané vtipy. Už je to trochu nudné. České filmy mám ráda, ale Kameňák mezi ně rozhodně nepatří.

16. prosince 2006
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
80 %

....

Celkem pěkný film, na který se vždy ráda podívám, když mi není zrovna do smíchu, vždycky mi totiž spravý náladu. ;-)

16. prosince 2006
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
80 %

....

Jednička je sice jednička, ale tohle pokračování mě možná oslovilo víc než první díl. Přijde mi živější. ;-)

16. prosince 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
60 %

...

Film nic moc, spíš mě zaujala ta auta. ;-) Ale mám ráda N. Cage, takže jsem se vydržela dívat až do konce.

16. prosince 2006
plakát filmu
Matrix
The Matrix
50 %

...

Podle mě žádný převratný film. Je to sice zajímavě udělané a také oceňuji ten nápad, ale jinak mě film příliš neoslovil.

16. prosince 2006
plakát filmu
70 %

...

Střeštěná a bláznivá komedie. Myslím, že to je dosti vystihující a není třeba cokoli dodávat. ;-) Prostě typická americká bláznivina.

16. prosince 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
90 %

....

I když bylo hodně pasáží z knihy vynecháno, film si zachoval svůj náboj. Je temnější než všechny předchozí díly a podle mě asi zatím nejlepší. Už to není jen hezká pohádka pro děti. I když jsem četla knihu, byla jsem napnutá a čekala co přijde. Moc hezky udělané! ;-)

16. prosince 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
80 %

...

Tento díl se mi z celé trilogie líbil nejvíce. Nedokážu sice přesně popsat proč, ale je to tak. Nepatřím mezi velké příznivce tohoto filmu, ale tento díl mě zaujal. ;-)

16. prosince 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
90 %

....

Krásná pohádka! Vážně jsem se u ní hodně pobavila. Některé hlášky zvířátek byli opravdu výstižné. Ale bezpochyby nejlepší hlášky měl Morris, přisluhovač krále Jelimana. ;-) A taky byl skvěle nadabovaný!

16. prosince 2006
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
80 %

....

Film je rozhodně dobře natočený. Ale je v něm snad až moc krve. Líbí se mi, že začíná od prostředka, je to neobvyklé a zajímavé. Jinak samozřejmě skvělí herci(Uma Thurman atd.) Na tento film se sice nemusím dívat často, ale když už se podívám, nenudím se u něj. :-)

15. prosince 2006
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
80 %

...

Podle mě lepší než jednička, jelikož už v něm byla nějaká pointa. Nebylo tam tolik krve a celkově to bylo zajímavější.

15. prosince 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
50 %

Mizerný průměr...

Tento film mě do kina zlákal jen díky hereckému obsazení. Johnny Depp prostě nemá konkurenci, ale jinak je film naprosto bez pointy. Nebýt Johnnyho Deppa neměl by ani takový úspěch jaký má. On tomu dodává šťávu a vůbec nějakou uměleckou hodnotu. Je to docela pěkná kravina na kterou se podívám, když nechci přemýšlet. ;-)

14. prosince 2006
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
80 %

...

Podle mě , kdo nečetl knihu nemůže posoudit. Vážně to chce si jednu aspoň nějakou knihu přečíst a budete mít hned jiný názor(možná).
Mně se tento film jeví asi jako zatím nejlepší film z potterovské série. Alfonso Cuarón filmu dodal moc pěknou atmosféru a náboj. Film povýšil z pohádky na celkem pěkný film, na který se dá podívat i vícekrát. Určitě s ním film dospěl. Stejně tak jako hlavní hrdinové. Film na mě působí mnohem vyzráleji. Není to nejlepší film, co jsem kdy viděla. Možná mezi ně patří, ale bude docela vzadu. Knihy jsem přečetla všechny doslova jedním dechem, na film se také vždycky těším, ale kniha se překonat nedá.

14. prosince 2006