avatar uživatele

hannah2000

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

"Mám ráda dobré víno a mám ráda filmy. Obojí má něco společného. Sedneš si k nim, když se chceš odreagovat nebo si odpočinout, a obojí můžeš zhodnotit až na konci, po tom, co si je vychutnáš. A stejně jako u vína, tak i u filmů platí, co "šmakuje" jednomu, nemusí "šmakovat" druhému. Také chce vše ten správný čas a správnou náladu. Právě v tom tkví zajímavá variabilnost."

Když tohle četl můj syn, řekl: "Naše mamka již začíná tvořit životní moudra." :-)

Takže musím uvést něco víc o své osobě v souvislosti s filmy:

Život není jednoduchý a občas je potřeba si odpočinout od reality a právě k tomu já využívám filmy, knížky a hudbu. Z nedostatku času preferuji při sledování filmů hlavně DVD, pak TV, ale ráda ve volné chvíli zajdu do kina. Není nad film zkouknutý v kině - u některých filmů se ta správná atmosféra při sledování v TV vytratí a film nějak zanikne.

Z mého hlediska bych filmy rozdělila do několika skupin:

1) Ideální k odpočinku a odreagování - nejčastěji romantika (samozdřejmě si také vybírám, takže ne úplně všechna), komedie, hudební a dobré akční filmy, pohádky, pár seriálů jako jsou Přátelé, Gilmorova děvčata, Mash, Ranč u zelené sedmy (vím, že to nejsou filmy, ale zmínit je musím ;-) )

2) Zajímavé s určitou myšlenkou - tyhle si vybírám ve chvílích volna a ne když jsem utahaná - sem bych jen pro upřesnění zařadila následující - Bohem zapomenuté děti, Milionář z chatrče, na tomto vebu neuvádějící Jak jsem slíbil, ale i sérii Harry Potter

3) Pro mě nekoukatelné - do této kategorie řadím akční krváky, horory (kromě hororů od Hitchcocka), některé s prominutím "přiblblé" komedie, komplikované scifi, spoustu seriálů