avatar uživatele

Nathelly

Jméno
Nathelly
Věk
27 let
Bydliště
Slovakia
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
100 %

Šifra mistra Leonarda

Tak tento film je moje srdeční záležitost. :) Byl geniální natočen a velmi se mi líbilo i obsazení a prostředí. Opravdu neměl chybu. I když tento film pobouřil Vatikán a církev, můj skromný názor je že se Ježíš opravdu mohl oženit. Konec se mi líbil. Nepředpokládaný konec, ale o to zajímavější. Pokud jste tento film ještě neviděli, tak si určitě najděte čas. Vyplatí se vidět ho a popřemýšlet, jestli opravdu něco takového existuje. Zda existuje něco jako Sv.. Grál nebo Převorství Siónské.

28. prosince 2010
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
90 %

Pelíšky

Tak tento film mám moc ráda. Vždy se na něj s chutí podívám. Nejlepší jsou ty "nerozbitné skleničky" a "plastové lžičky",které se hned roztály a které vymysleli naši "přátelé soudruzi" .. :):):) Určitě se vyplatí podívat. Vynikající je i výkon pana Donutila a i jiných dobrých českých i slovenský herců. :) 90%

27. prosince 2010
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

Simpsonovi ve filmu

Tak k tomuto filmu se nedá říci nic jiného, jen to, že je absolutně skvělý. Najde si diváka v každé věkové kategorii. Neustále Homérovy trefné hlášky. A samozřejmě své hraje i prase .. :) Harry Poser .. : D Takže toto stojí za 100%. I když místy tam bylo i něco z romantiky .. :):)

27. prosince 2010
plakát filmu
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Deuce Bigalow: Male Gigolo
100 %

Deuce Bigalow

Ježíš Maria .. :) Tak toto je super film .. :) Na tomto jsem se smála ještě dva dny poté .. :) Rob je super herec a Deuce ztvárnil výborně .. :) A o T.J ani nemluvím .. :):) Ty jeden nevděčný štětko! A ty jeho zákaznice .. no .. ty byly dost "osobité" .. :) Takže dávám 100%

27. prosince 2010
plakát filmu
Marečku, podejte mi pero!
Marečku, podejte mi pero!
100 %

Marečku

Tak toto je další dobrý film z české produkce. :) Osobité hlášky zejména Hujer .. a Metelesku blesku .. :):) Na tento film se doporučuji podívat, i když si myslím, že ho už asi každý z vás asi viděl .. :) 90%

27. prosince 2010
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Piráti z Karibiku - Prokletí Černé

Tak tento film byl vynikající .. :) Role piráta Sparrowa sedla Johnnymu Deppovi na 100 000 000%. Byla tam správná dávka akce a také humoru. Při tomto filmu jednoznačně nehrozilo, že bych se nudila. Ještěže dávají mezi filmem reklamy, protože bych odtud neodešla ani na WC .. :):):):) A samozřejmě, že si ho velmi ráda opět podívám, když bude v TV .. :):)

27. prosince 2010
plakát filmu
Disaster Movie
Disaster Movie
60 %

Můj názor

Tak tento film byl klasický americký. Byl až přehnaně vtipný, i když na některých věcech se dalo zasmát. Například když tam byli Alvin a Chipmunkové .. :) To stálo za to .. : PA ještě abych nezapomněla na Amy Winehouse (či jak se to píše: P). Takže tolik mé komentáře. Ale tento film rozhodně nepatří mezi ty, které by mě nějak extra uchvátily, že bych si řekla "WoW! Tak toto byl výborný film". Dalo se na to dívat, ale bylo to už příliš "vtipné" a to je někdy na škodu.

27. prosince 2010
plakát filmu
Drákuloviny
Dracula: Dead and Loving It
70 %

Drákuloviny

No tak tento film mám ráda. Patří mezi ty, které si vždycky ráda podívám. Je to ten typický pro podzimní, zimní večery. Je tak kousek i tajemna, ale je tam hlavně spousta humoru. Leslie Nielsen byl (bohužel už zemřel) výborný herec a tuto roli zahrál výborně. Byli tam i trefné a nesmírně vtipné hlášky hlavně od hraběte Drákuly: "Renfield, ty blbče!" a mnoho dalších. :):)

27. prosince 2010
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
100 %

Van Helsing

Tento film jsem viděla asi 3x. Nějak extra mě neoslovil. I když tam byly dobré efekty. Za herecké výkony se také nestěžuji, protože to nebylo nejhorší .. :) Viděla jsem i horší. Nebyla jsem nějak ohromená, ale ani zklamaná. Byl to takový zlatý klasický průměr. Ani Extra Super, ale zase ani nějaký totální "o ničem film" .. :) V podstatě byl i docela zajímavý, protože mě osobně tyto "nadpřirozené věci" dost zajímají a mám ráda tyto typy filmů. Pokud bych máma možnost vidět jej, tak si jej calkom ráda podívám a budu se dobře "bát".

27. prosince 2010
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
100 %

Scary Movie 3

Scary movie? Kategorie sama o sobě .. : P Na ten styl jako Disaster movie (vždyť mají stejný tvůrců ..: P). Bylo to pořádně vtipné. Nasmáli jsme se .. :) nejvíc asi při bitvě Brenda Vs. Holka z televize: "Cyndi! Ta mrcha mi zasvinila podlahu!" :) Takže je to bombový film z kupou hereckých STAR! :) Leslie Nielsen, Charlie Cheen, ... :):):) Mimozemšťanský pozrav byl také výborný-kopanec do rozkroku. :):):):):):)
Děj byl popravdě o ničem .. Ale tady mi to opravdu nevadilo .. :):)

27. prosince 2010
plakát filmu
Scary Movie 2
Scary Movie 2
90 %

Můj názor

Scary movie 2! To byl tedy výborný film. Dalo se na něm pořádně smát a zabavit. :):) Opět se setkává se Cyndi a její kámoši. :) neboli známé tváře. :) Tento film bych si s velkou radostí podívala znovu .. :) Nejlepší byla obří Marihuana. :):) a také ten chlápek s tou "malou rukou" .. :):):) Pokud jste ho ještě neviděli vyplatí se kouknout .. :):)

27. prosince 2010
plakát filmu
Johnny English
Johnny English
90 %

Johnny English

Tak tento film proste nemal chybu.. :) Bondovská paródia bola urobená super... :) Trefné hlášky a Atkinson samotný boli za 100 bodov.. :)

26. prosince 2010
plakát filmu
Slunce, seno a pár facek
Slunce, seno a pár facek
100 %

Slunce,seno a pár facek

Tato komedie od Zdeňka Trošky nemá chybu. Správná dávka českého humoru. Hlášky jsou výborné. Líbí se mi zejména Škopková, kterou zahrála paní Růžičková. :)

26. prosince 2010
plakát filmu
Vesničko má středisková
Vesničko má středisková
100 %

Veničko má středisková

Tento film se mi strašně líbí. Občas mi i bylo trošku líto Otíka ... Ale jinak si myslím že ten film se povedl. Nejlepší je tam i tak pan Doktor. :):) A ty jeho neustále úžasné hlášky .. :) Dávám 100%! :)

26. prosince 2010
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
100 %

Borat

Borat .. To je tedy kategorie sama o sobě .. :) Ty jeho neustálé hlášky .. A vynikající je i samotný S. B Cohen .. :) Orkin .. národní znásilňovač .. Fujky Fujky. A jeho reakce poté, co mu řekli, že jeho manželka je mrtvá .. :) Jeho sestra prostitutka .. :):):) No já mám dost .. :):)

26. prosince 2010
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
100 %

Drž hubu.. :)

Tento film se mi opět velmi líbil. Bylo tam i kousek akce, ale hlavně hodně vtipu. :) Nejlepší byl Quentin. Ten jeho prdící polštářek .. :):):) A abych nezapomněla-kráva v krabičce .. :):):):) a také ten na psychiatrii co pořád křičel "HOVNÓÓÓ!" :):):) Velmi se mi to líbilo .. :)

26. prosince 2010
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
90 %

:)

se mi velmi líbila. Původně jsem přečetla všechny knihy. Zfilmování se mi také líbilo. Co se týče zpracování líbilo se mi, jako zpracovali všechny ty mýtické "polozvery". Hlavně se mi líbil lev Aslan. :):) Tolik asi ode mě a dávám 90%

26. prosince 2010
plakát filmu
Asterix a Olympijské hry
Astérix aux jeux olympiques
90 %

Asterix a olympíjske hry

Tento film sa mi vcelku páčil. Len začiatok sa mi zdal kúsok nudný. Potvrdím názor, že sa mi v roli Asterixa páčil viac predchádzajúci predstaviteľ. Tento mi prišiel taký amatérsky. Najviac sa mi aj tak páčilo spojenie Delon- Poelvoorde ( Caesar- Brutus). Brutus bol v českom dabingu geniálne nadabovaný pánom Cardom a ten hlas mu sedel na 100 %. Pri "formaci želva" som sa nevedela udržať smeiechu. To isté platilo aj pri závodoch vozotajú. Tento film som mala možnosť vidieť aj v orginálnej francúžštine a popravde český dabing bol lepší. :) Caesar tiež nemal chybu. Tento geniálny herec ma dokázal rozosmiať aj po 10 x tým "Ave já!". Len ten "Lávstorix" mi tam kúúúúsoček prišiel odveci.. :P Ako ďalšie + hodnotím Schumachera, ale na konci tam tých hviezd bolo až príliš a tú "after party" som kúúsok nepochopila.. :) Ešte ma hrozne pobavili Brutove hlášky typu "Přišel, videl, neslyšel!" a "Stejne tě jednou zabiju"..a jeho stále "Ave Tati!" :) Toto ma vždy dokázalo rozosmiať. :) Ďalej za povšimnutie stoja aj neustále Brutove grimasy na Caesara. :)

25. prosince 2010