avatar uživatele

Sansnom

Jméno
Tomáš
Věk
53 let (Váhy)
Bydliště
V Praze.....sice ne dlouho, většinu času jsem ze svého života strávil v Brně :o))
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
100 %

Jak už přede mnou někdo napsal. Krásný romantický film, kde bohužel hlavní hrdina umírá. Ale s krásnými písničkami od Aerosmith mám i já co dělat abych se nerozbrečel.
Děj filmu je možná trošku přehnaný, ale kdo z nás může říct, že se toto skutečně nemůže stát. A rok 2012 se kvapem blíží. Třeba nám skutečně nachystá nějakou podobnou zápletku, při které se budou muset všechny státy světa spojit a třeba i letět na takový asterouid, který bude naši zeměkouli ohrožovat.
Mě osobně se film líbil a kdykoliv mám příležitost, tak se na něj podívám a to i díky skvělým hercům, kteří v něm hrají. Všem doporučuji.

15. února 2011
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Když přišel tento film do kin, šel jsem na něj s manželkou. Dávali ho v 3D. Teda ne celej ale jen jeho část.
A pokud všem mohu doporučit, nenechte si ujít film s Harrym pokud bude ve 3D. Já viděl jen tento díl a mohu vám říct, že to je pak uplně něco jiného. Tento film jako všechny další díly vám všem doporučuji, protože zbožnuji filmy s takovou tématikou.
Kouzla, čáry, fantazie...člověk se vrátí o několik let zpět a chvíli si myslí že je mu zase třeba 15 let.
Opravdu doporučuji.

15. února 2011
plakát filmu
Cesta do pravěku
Cesta do pravěku
70 %

zeman by se divil

Jako každý malý kluk jsem hltal jakýkoliv obrázek s nějakou pravěkou nestvůrou. A když byl čas, tak jsem se strašně těšil na návštěvu muzea Anthropos v Brně. Když dávali tento film v televizi, tak jsem u něj seděl jako přivařenej. Dnes ale při filmech jako třeba Jurský park, je tento film jen pohádkou, která pomalu nikoho nebaví. Když můj syn viděl prvně trilogii Jurského parku a pak viděl část tohoto filmu, znechuceně odešel.
Hold doba šla dopředu a efekty, které byli na tehndejší dobu nevídané, dnes nahrazuje počítač.
Pro mě ale zůstane tento film nádherný, protože jsem na něm vyrůstal.

9. února 2011
plakát filmu
90 %

Jde o klasiku filmů se zaměřením na kung-fu.
Myslím že zde není právě nic přehnaného jak v některých filmech vidíme, že ninjové a jiní bojovníci létají na vzálenost i několika desítek metrů. Toto je opravdu filmová klasika a kdo má rád filmy s kung-fu, tak mu tento film vřele doporučuji.

9. února 2011
plakát filmu
Sexmise
Seksmisja
90 %

Když si představíte jak starý je už tento film, tak do kin šel ještě v době hluboké totality. A to se všichni divily, že to vůbec pustily, když je tam tolik erotických scén.
Já jsem jako dospívající kluk na něm byl v kině asi 30x. Také stál lístek asi 5Kčs, tak to šlo.
Pokud si film na DVD pustíte v polštině a budete číst jen titulky, tak se vám humor z tohoto filmu uplně vytratí. Hold náš dabing je extra kvalita. Pokud se chcete pobavit u filmu, který rozhodně nestál moc peněz, tak to všem doporučuji.

9. února 2011
plakát filmu
Hříšný tanec
Dirty Dancing
80 %

Klasika

Jde o klasiku, která před cirka 15-20 lety nesměla chybět v žádné domácnosti. kdo něměl tento film na videokazatě, tak patřil k filmovým analfabetům.
Oba hlavní hrdinové sehráli vše jak se říká na Oskara a film doladěný nádhernými písnička a hudbou, které se dají poslouchat i dnes, tak to su už moc nevidí. Pokud tedy máte rádi klasiku, tak neváhejte.

9. února 2011
plakát filmu
Megamysl
Megamind
90 %

Je to poslední film, na kterém jsem byl i se svými dětmi. Zajímavá zápletka, kdy se záporák stane nakonec idolem. Kdy superhrdinu, už přestane věčně všechny zachranovat. Kdy láska opravdu hory přenáší a kde se experimentovat nevyplácí. Krásný kreslený film se skvělým dabingem, kde si už na začátku myslíte že záporný a hlavní hrdina zemře a vy celou dobu víte jakým způsobem. Ne není to tak. Opravdu skvěle natočené a bavil jsem se já i děti v kině. Doporučuji.

9. února 2011
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Krásný film. Jen škoda, že každým dílem tato pohádkovost prvního dílu mizí a filmy se stávají spíše mládeži nepřístupné. Ale já mohu pouze za sebe říct, že všechny díly které jsem viděl, jsou skvěle natočeny, i když s drobnými změnami, které si tam režiséři dali nebo ubraly. Mě osobně se filmy s Harrym Potterem velice líbí. Takové filmy s takovou tématikou sbožnuji, a kdo má také rád tuto tématiku, tak těm všechny díly doporučuji. u nás doma se celá rodina na tuto serii koukáme cirka každej měsíc a pořád dokola. Pořád tam najdeme něco nového, čeho jsme si předtím nevšimli. Ať už hledáme chyby ve filmu, nebo se koukáme na chubu, kterou našel někdo jiný.

7. února 2011
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
80 %

Mezi mé oblíbené žánry patří také katastrofické filmy. Je pravda že se jich oproti ostatním žánrům, moc nenatáčí. Je to asi tím, že tyto filmy jsou velice finančně nákladné, udělat katastrofu tak, aby to bylo aspoň trošku reálné a aby si člověk nemyslel, že to dělal někdo na počítači v první třídě základní školy.
Pokud máte filmy s takovou tématikou rádi, tak doporučuji tento film zhlédnout, jelikož téma umrznutí, se myslím v moc filmech neobjevuje. Tím myslím katastrofických, ne že by se ve filmech sem tam neumrzlo :o)

7. února 2011
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
80 %

Když jsem si přečetl předchozí názory na tento film, tak každému se pokračování prvního dílu určitě líbit nemusí. vím jen to, že když jej nedávno dávali v televizi, tak naše děti se u něj smáli až se za břicha popadali. Myslím, že všechny díly jsou kvalitativně totožné. Každý má něco do sebe. Kdo chce ať se na něj koukne víckrát a komu se nelíbí, tak ten se na něj podruhé nepodívá. Mě osobně se líbí většina nově natočených kreslených nebo počítačově animovaných filmů.

2. února 2011
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
90 %

Všichni, kdo mají rádi válečné filmy nebo filmy s Tomem Hanksem, tak si určitě přijdou na své. Skvělé, i když někdy přehnané efekty (i když ve válce to asi vypadalo stejně). Závěrem: pokud vám toto nevadí tak všem doporučuji.

27. ledna 2011
plakát filmu
Na samotě u lesa
Na samotě u lesa
90 %

Skvělá komedie ze které mezi lidmy funguje abnormálně mnoho hlášek. Od hlášky pana Kemra: Chčije a chčije...až po slogan: to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou.
Takové filmy by se měli natáčet i v dnešní době. Ale bohužel, už se asi nerodí autoři ani režiséři, kteří by to dovedli.

26. ledna 2011
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Je mi sice už přes 40 let, ale i nadále zbožnuji filmy ve kterých se čaruje, bojuje, létá. Je zde tajemno, smutno, veselo a zkrátka zde najdete vše co je potřeba.
V mládí jsem hrával hru Dračí doupě, kde jsme si hráli i na Elfy, Trpaslíky, hraničáře, kouzelníky a tak mi tento díl a celá trilogie toto vše připomíná.
Mohu všem jen doporučit, kteří se radi vrací do mladších let a samozřejmě i všem ostatním.

26. ledna 2011
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Jde o film pro filmové labužníky a pro všechny, kteří mají rádi Toma Hankse.
Zahrál tu roli přímo skvěle. To že je to pan herec, nám dokázal i v dalších svých rolích. Nebudu se tady ale o nich rozepisovat, abych mohl svůj komentář napsat přímo k těmto filmům.
Je možné, že se tento film někomu nebude líbit. To ale platí ke každému filmu. Každý máme jiný názor.

26. ledna 2011
plakát filmu
Wasabi
Wasabi
100 %

Všichni kteří mají rádi filmy s Jeanem Renem, tak ať si nenechají tuto komedii ujít. Jean reno v moc komediích nehrává, o to více je tato komedie prošpikovaná humorem a také skvělým dabingem. Jeho činy které celý film provází Renova kamenná tvář vás dožene k smíchu i kdyby jste nechtěli.
Vřele doporučuji tuto skvělou komedii.

26. ledna 2011
plakát filmu
Šimon a Matouš
Vangelo secondo Simone e Matteo, Il
80 %

Sice oba protagonisté těží s podoby slavnějších kolegů, ale jak už někteří přede mnou napsali, tak jsou to filmy u kterých se nemusí přemýšlet a člověk se směje od začátku do konce a na to jak jsou ty filmy staré, tak se jim smějí i naše děti a to je co říct.

25. ledna 2011
plakát filmu
Souboj Titánů
Clash of the Titans
20 %

Strašně jsem se na tento film těšil. Čekal jsem děj i efekty ve stylu Harry Potter nebo pán prstenů. Ale vyloženě mě tento film zklamal. Myslím že to byli vyhozené peníze, že se většině lidí líbí stará klasická verze.

6. ledna 2011
plakát filmu
Percy Jackson: Zloděj blesku
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
100 %

Kdyby v tomto stylu udělali nový Souboj Titánů, určitě by sklidil větší uznání. Tento film je pěkně natočený, pochopí jej děti i mladšího věku.
Dobré efekty i herecké obsazení.
Velice jsem se u něj bavil a mohu všem doporučit.

6. ledna 2011
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

skvělé efekty, skvělá grafika, skvělé animace.
Už ted se těším jestli bude někdy natočené druhé pokračování.
Sice jsem to neviděl v 3D, tak tomu mohu dát jen 100%. :o))

6. ledna 2011
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
90 %

Skvělý film i po tolika letech od natočení prvních tří dílů.
Jen se mi zdálo trošku přehnané jak přežít jaderný výbuch v ledničce bez následků dokonce s pořádným doletem...toto bylo trošku přehnané :o))

6. ledna 2011
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
80 %

dobrá komedie

Kdo má rád herce Jima Carreyho, tak si myslím v tomto filmu přijde na své. Jeho většina filmů je jako komedie dobrých, jen snad v jednom se mi vůbec nelíbil. jinak doporučuji

5. ledna 2011
plakát filmu
Ace Ventura 2: Volání divočiny
Ace Ventura: When Nature Calls
80 %

dobrá komedie

Jak se zmínila Marketka, část když se rodí z nosorožce je pro menší děti trošku nevhodná, ale jinak zase skvělý Jim Carey, kterému takové role přímo svědčí.

5. ledna 2011
plakát filmu
Agent WC40
Spy Hard
60 %

těmto komediím jsem se smál když to byli úplné novinky...dnes už mi to bohužel tak moc k smíchu nepřijde. Doporučuji těm, kteří filmy z panem lesliem ještě neviděli

5. ledna 2011