avatar uživatele

Sansnom

Jméno
Tomáš
Věk
53 let (Váhy)
Bydliště
V Praze.....sice ne dlouho, většinu času jsem ze svého života strávil v Brně :o))
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
90 %

A opět další skvělý kreslený filmeček. Není sice akční, ale děj je plný šťávy a akce stíhá akci, kdy nevíte co se stane za chviličku. Malá krysa jako kuchaříček, která pomůže bláznivému uklízeči ke štěstí a lásce. Je vidět že to v Pixaru umí. Pokud mohu, tak vám tento kreslený filmeček doporučuji ke zhlédnutí a to nejen Vám ale i vašim dětem a myslím, že i starší ročníky se na tento film milerádi podívají. určitě se u něj pobavíte.

16. ledna 2013
plakát filmu
Malé dohazovačky
It Takes Two
90 %

Skvělá komedie jak pro malé tak i pro dospělé. Skvělé je také herecké obsazení. My si doma tento film pouštíme docela pravidelně a pořád se máme čemu zasmát. Pokud tedy mohu hovořit za sebe, tak se na tento film určutě podívejte třeba sami a nejlépe i se svými dětmi.

15. ledna 2013
plakát filmu
Já, padouch
Despicable Me
90 %

Další akční kreslený film na který se mohu koukat skoro pořád a to nejen já sám, ale samozřejmě i se svými dětmi. Nedokázal jsem si zprvu představit dabing v podání Jirky Lábuse, ale ten se toho ujal jako opravdový profík a myslím, že nám ještě v dabingu ukáže zač je toho loket. Pokud máte takové filmy rádi, vřele Vám tento snímeček doporučuji a to nejen Vám ale i vašim dětem.

15. ledna 2013
plakát filmu
Dům naruby
Bringing Down the House
60 %

Hvězdné obsazení tohoto filmu ale bohužel moc nepomohlo. Mám rád oba hlavní hrdiny, ale znám plno jiných filmů s těmito herci ve kterých se zasměji daleko více. Pojinta filmu je sice skvělá, ale režisérovi se to podle mě moc nepovedlo. Dokoukal jsem tento film až do konce ale jak jsem říkal moc jsem se u něj nezasmál. Určitě mezi vámi budou tací, kterým se film bude líbit. Pokud máte rádi jako herce hlavní hrdiny, tak se na tento snímek podívajte a uvidíte sami.

13. ledna 2013
plakát filmu
Míša - vodní příšerka
Mee-Shee: The Water Giant
80 %

Pokud se mého názoru týče, tak ať si je zkopírované cokoliv, vždyť je to jedno. Jde přece o děj a jestli se vám film líbí či nikoliv. My jsme si tento filmeček pustili s celou rodinkou k nedělnímu odpoledni a relaxaci. Vydrželi jsme u něj celou dobu. Jsou tam sice jak se říká hluchá místa ale jak už někdo napsal, ten konec je krásnej. Pokud máte rádi příšerky z vody a nehledáte filmy z hvězdným obsazením a z hvězdným režisérem, tak si ho místo nedělní pohádky z rádia určitě pusťte.

13. ledna 2013
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
90 %

Ne každé pokračování když se natočí dosahuje úspěchu prvního dílu. Tady jsme se doma všichni shodli na tom, že by nebylo na škodu, kdyby se natočil i třetí díl, aby jsme viděli jak si královna Mia vede ve své nové funkci. je to komedie u které posedíme opravdu všichni od 9ti do 70 let. Nikoho mladšího ani staršího v rodině nemáme a všem se nám líbí. Pokud se chcete pobavit u kouzelné romantické komedie v kruhu rodinném, tak vám tento snímeček vřele doporučuji i díky opravdu hvězdnému hereckému obsazení.

12. ledna 2013
plakát filmu
Fenomén
Phenomenon
90 %

Jeden z nádherných filmů z Travoltou v hlavní roli. Nemám moc rád filmy které končí špatně, ale sem tam se nějakej najde na který se podívám a toto je jeden z nich od kterého určitě jen tak neodejdete. Pokud máte Travoltu rádi, i když v některých filmech hraje i záporné role, ve jterých se mi samozřejmě nelíbí, i když jsou zahrány fantasticky, tak Vám sledování tohoto filmu určitě doporučuji.

12. ledna 2013
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
90 %

Příjemná romantická komedie s hvězdným obsazením. Na tento film se rádi koukneme celá naše rodinka. S hlavní hrdinky se pomalu a jistě stává jedna z největších hvězd filmového nebe a to nejen v Americe ale i u nás. Pokud se chcete dobře pobavit u filmu ve stylu jak chudá dívka ke štěstí a bohatství přišla, tak neváhejte a tento snímeček si rozhodně pusťte.

5. ledna 2013
plakát filmu
Terminál
The Terminal
100 %

Co film od Spilberga to kasovní trhák a co film ve kterém hraje Tom Hanks to film, který nesmí chybět v žádné filmotéce. Film o takové věci, která Vás s největší pravděpodobností nikdy nepostihne, ale stát se může cokoliv. A Tom nám v tomto filmu ukazuje, jak se dají hrát všelijaké role. Což on sám dokazuje ve všech svých filmech. Dovede zahrát cokoliv. Kdo milujete Spilbergovy filmy nebo filmy s Tomem Hanksem, tak určitě si nenechte tento film ujít.

4. ledna 2013
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
90 %

Další skvělý kreslený snímeček. Je to sice více pro děti než pro diváky od 3 do 99 jak se všude píše, ale mě se tento snímeček líbí hlavně proto, že hodně hlášek z tohoto filmu používají lidé kolem mě. Dětem se tento film líbí a mě také, takže pokud jste příznivci kreslených filmů, který je plný bláznivin a super hlášek hlavních hrdinů, tak neváhejte.

4. ledna 2013
plakát filmu
Instinkt
Instinct
90 %

Další ze skvělých snímků. Nemám sice moc rád takovéto filmy. Raději dám přednost komedii, akčnímu snímečku, nebo fantasy a sci-fi. Ale tento film patří mezi filmy na které se dá podívat, hlavně také díky skvělému hereckému obsazení. Nejsem filmový kritik a nejsem ani fanatik, který musí každou novinku ihned vidět v kině pomalu jako premiéru. Jsem jen divák, který se rád podívá na pěkný film. Takže mé názory berte jako pozvání ke zhlédnutí dobrého a kvalitního filmu aspoň z mého pohledu. Doporučuji.

4. ledna 2013
plakát filmu
Tajný život včel
Secret Life of Bees, The
80 %

Tento film jsem si vypůjčil v naší knihovně na DVD. Máme oba s manželkou rádi herečku Queen lafitah, která perlí v jiných krásných filmech a hlavně v komediích. Tento snímek ale komedie není. Jsou tam pasáže, kdy se určitě zasmějete, ale jsou tam i kousky, které Vás donutí přemýšlet nad životem a nad tím, jak to v USA fungovalo. Jak už jsem několikrát napsal, tak moc takové filmy nevyhledávám, ale tento jsem dokoukal až do konce a mohu napsat, že se mi líbil a pokud máte rádi Queen latifah, tak si ho nenechte utéct.

4. ledna 2013

Není tam jak někdo napsal níže tolik akce, jako v minulých nebo spíše předcházejících dílech. Ale musíme se také zamyslet nad tím, že to co se v tomto filmu odehrává je podle skutečnosti a pokud to někdo napíše že to je zvěrstvo, tak má sice pravdu ale bohužel je to tak a Stallone o tom jen natočil film. Miluji akční snímky a pomalu ale začínám zjišťovat, že akční hrdinové, které mám rád začínají nějak stárnout a noví hrdinové jim nesahají ani po paty. Možná se ale mýlím. Pokud jste příznivci Stalloneho, tak doporučuji.

4. ledna 2013
plakát filmu
Gulliverovy cesty
Gulliver's Travels
80 %

Jako poslední si verzi Gulivera pamatuji kreslený film cirka z let 1977. Tento film jsme zhlédli i s dětmi a bavili jsme se celou dobu. Jsou tam sem tam pasáže, které nudí, ale za chvíli je vystřídají zase chvilky kdy se můžete jak se říká lidově počůrat smíchy. Myslím, že hlavní hrdina je super a někdo jiný by to asi lépe nezahrál. Pokud chcete kouknout na dobrou rodinnou komedii, tak neváhejte a koukejte.

4. ledna 2013
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
90 %

Krásná duchařská komedie s hvězdným obsazením Reese Witherspoonové v hlavní ženské roli. Tento filmeček mohu jen a jen doporučit všem, kteří mají takovéto filmy rádi. Pobavit se a koukat na skvělé herecké výkony. Škoda jen, že muže v hlavní roli nehrál někdo známější, ale výkon Marka Ruffala byl skvělý. Opravdu vám mohu tento film jen doporučit, ke krásnému sledování večer třeba u lahvinky dobrého vína a rozsvícených svíček.

4. ledna 2013
plakát filmu
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
The Librarian: Quest for the Spear
80 %

Je na tomto snímku vidět, že do něj nebylo tolik investováno jako do jiných tohoto ražení. Kdo má rád filmy ve stylu Indiana Jonese, tak ten ať si tento film i další dvě pokračování nenechá ujít. Jak bylo níže napsáno, je na efektech poznat levná práce, ale nápad a děj jsou myslím docela super. Pokud takovéto filmy máte rádi, tak si jej nenechte ujít.

31. prosince 2012
plakát filmu
Astro Boy
Astro Boy
80 %

Další skvělý kreslený akční snímeček. Mě osobně se takové příběhy, které se dají měřit s akčními superhrdiny líbí. A je jich čím dál tím více. Pokud máte malé děti a vy sami jste fandové takových filmů, tak vám tento snímeček doporučuji.

31. prosince 2012
plakát filmu
Moje superbejvalka
My Super Ex-Girlfriend
90 %

Je vidět že jde o film jednoho z režisérů, kteří cokoliv natočí to je hit v kinech a posléze i v telkách a na dvd. Je krásné že takové filmy točí náš bývalý, tedy teď už z bývalé naší republiky a rodák ze Slovenska. Většinu jeho filmů, máme doma v naší filmotéce a smějeme se u nich nejen já, ale i celá další generece, jako naše děti, ale i babičky. Kdo máte rádi tohoto režiséra, tak mohu tento snímek, ve kterém hrají i skvělí herci jen a jen doporučit.

31. prosince 2012
plakát filmu
90 %

Kdo máte rádi fantasy filmy a herce Brendana Frasera, tak vám tento film doporučuji. Krásný příběh. A když tento film vysílají o vánocích, tak jsme si sedli celá rodinka a koukali. Není tam moc triků, jako v některých drahých filmech ale o to je ten příběh hezčí. Opravdu doporučuji.

30. prosince 2012
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Nádherný film a nejen to. Celá trilogie je úžasná. Už se těším až budu moci shlédnout Hobita. Sice příběh znám z knihy, ale těším na všechno jak to bude vypadat ve filmové verzi. Všem tento film i další díly doporučuji a samozřejmě i Hobita.

27. prosince 2012
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

Jak už jsem napsal u první části. Skvělé. Nemá smysl se nějak rozepisovat. Ty filmy prostě musíte vidět. Vím, že asi nestihnete všechny tři filmy nebo dokonce všechny čtyři i s Hobitem v jeden den, ale dá se to stihnout. Teda aspoň já viděl celou trilogii během jednoho dne. Člověk při nemoci jen leží a kouká. Jinak všem kdo máte rádi fantasy a dobrodružství jen a jen doporučuji.

27. prosince 2012
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Strhující bitvy, láska, hudba a plno všeho. Pokud milujete fantasy a pokud jste trošku utlocitní a chcete se si i třeba trošku pobrečet, tak není nač čekat. Strhující záběry z bitev o středozem. No prostě nádhera. Opravdu všem milovníkům doporučuji.

27. prosince 2012
plakát filmu
Hněv Titánů
Wrath of the Titans
70 %

Když jsem viděl první část, tedy pokud by se to tak dalo nazvat a to Souboj Titánů, tak jsem tu napsal, že pomalu 30 let starý film byl o hodně lepší. Je to z důvodů, které tu vyvstali, že je možnost srovnávat dva filmy mezi sebou. Tady si autoři vymysleli příběh a všichni víme, že podle bájí to takhle nikdy nebylo a už nikdy ani nebude. Oproti Souboji Titánů se mi tento příběh docela zamlouval a o když jsem jej sledoval s postele, tak jsem u něj neusnul. Takže si myslím, že to zas tak špatné nebylo. Nebude to asi film, který bych si pouštěl každý měsíc, ale podívat se na děj dá. Pořád je lepší aby se děti dívali na takové filmy, než na ty, ve kterých jsou tisíce mrtvých po střelných zbraních.

17. července 2012
plakát filmu
Pohádky na dobrou noc
Bedtime Stories
80 %

já se tedy u tohoto filmu bavil. Je to něco jako popelka, jak chudý údržbář ke štěstí přišel. Plno z nás by chtělo zažít něco podobného. Když by jsme si povídali příběh, a on by se nám postupně plnil. Vždyť je to tak krásné mít nějaké sny a pak se snažit ty své sny splnit. Je to pohodový film na který se dá koukat a děti se u něj určitě pobaví a zasmějou. Pokud já mohu hodnotit, tak doporučuji.

17. července 2012
plakát filmu
Méďa Béďa
Yogi Bear
50 %

Já si ještě z dob svého mládí pamatuji starého Méďu Béďu. Byl sice celý film kreslený, ale myslím, že jsem se u něj pobavil daleko více naž u tohoto provedení. Animace a triky jsou dobré, ale dějově a obsazením mě to nijak nezaujalo. Děti se myslím rádi pobaví, ale dospělým se to moc líbit asi nebude.

13. června 2012