avatar uživatele

kredenc666

Jméno
kredenc666
Věk
34 let (Kozoroh)
Bydliště
Tomáš Lorenc Kamenice, Nová Hospoda Jednosměrná 310 251 68
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Podfukáři
Now You See Me
80 %

Tenhle film na mě působí stejně jako iluze. Nechte se unést, zkuste uvěřit a čeká Vás zážitek, rýpejte se v tom a nebude Vás bavit. Já se unést nechal a byl jsem....okouzlen :)

11. října 2013
plakát filmu
Sucker Punch
Sucker Punch
80 %

Jo, je to ujetý. Je to šílený. A baví mě to. Celkem chápu spoustu lidí, kteří film odsuzují, ale pro ty, kdo rádi vypnou mozek a budou se jen kochat šílenou akcí jak z videoher, slečnami jak z přehlídkových mol a dokonalým soundtrackem je Sucker Punch přesně to pravé (nehledě na to že film vypadá stále efektivně, i když se zrovna neděje nic extra). Pro mě 80%

30. července 2011
plakát filmu
Počátek
Inception
100 %

Na tenhle film jsem se těšil hodně dlouho a musím říct, že na rozdíl od spousty mých známých mě nezklamal. Bavil jsem se celou dobu a obzvlášť se mi líbily scény typu ve skutečnosti je Cobbs ponořen do vody - ve snu jsou skoro záplavy. Pro mě bomba - 100%

1. listopadu 2010

Super film na oddech. Poprvé jsem ho viděl ve škole tajně na notebooku pod lavicí a u některých scén jsem se smál tak nahlas, že na mě všichni koukali jak na blbce. Od té doby patří mezi mé oblíbené a některé hlášky jsou doopravedy nezapomenutelné.

21. října 2010
plakát filmu
Okrsek 13: Ultimatum
Banlieue 13 - Ultimatum
90 %

Prostě jízda

Podle mě ještě lepší než první díl, povedený akční scény, bombovej soundtrack, super hlášky. A nejlepší je scéna na závěru kdy tam do jedný budovy nabíhá třicítka namakanejch naštvanejch týpků a vrhnou se tam na policajty, kteří absolutně nezvládaj. Pro mě 90%.

20. října 2010
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
100 %

Po shlédnutí filmu Batman Začíná jsem se těšil jak malé dítě. A Temný Rytíř nebyl tak dobrý jak jsem čekal - byl mnohem lepší a to pro mě hlavně díky skvělému Heathovi Ledgerovi. V podstatě se pro mě stal hlavní postavou filmu, nad kterou jsem ještě dlouho po shlédnutí přemýšlel do pozdních nočních hodin. To ovšem neznamená, že ostatní herci hráli špatně, naopak, hráli všichni skvěle, ale Heath hrál dokonale. Pro mě jasných 100% - film, který má u mě ve filmotéce svoje čestné místo.

19. října 2010
plakát filmu
Velký bazar
Grand bazar, Le
100 %

Čím dál tím lepší

Tak tenhle film mám rád už od dětství, ovšem čím jsem starší, tím ho mám radši. Skvělé gagy, příjemná hudba a prostředí...pro mě lehce melancholická komedie, která s přibývajícími roky získává na kvalitě.

19. října 2010
plakát filmu
Kontakt
Contact
30 %

Nic pro mě

Možná spoustu lidí naštvu, ale já se u toho nudil skoro celou dobu. Až na pár zajímavých scén mě to vůbec nezaujalo. Doporučuji lidem, kteří mají rádi scifi kde neteče krev, já k nim bohužel nepatřím. Za těch pár povedených scén dávám 30%.

19. října 2010